Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan foglalkozást érdemes...

Olyan foglalkozást érdemes választani, ami a szenvedélyem is, vagy olyat, ami stabil anyagi hátteret nyújt?

Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Kettő miért zárná ki egymást? Olyat ami stabil anyagi hátteret nyújt, és szenvedélyed is egyben.
2017. nov. 17. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Olyat, ami mindkettőt biztosítja. Hiába keresel sokat, ha utálod a munkád.

Vagy hiába szereted a munkádat, ha nem jössz ki a fizetésedből.

Amúgy én nagyon szeretem a munkámat és meg is élek belőle.

2017. nov. 17. 17:45
 3/4 anonim válasza:
Igaza van az előttem válaszolóknak. Olyat válassz, amit szeretsz csinálni és meg is tudsz élni belőle.
2017. nov. 21. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Erre nincs általános recept. Egy középszerű (nem rossz értelemben) nézőpont, hogy a lehető legtöbbet hozzon a lehető legkevesebb stresszfaktorral.

Aztán persze van a hivatástudat, ami megint más dolog. Pl egy tűzoltó bevállalja, hogy kicsi a fizetése, nem a pénzért teszi amit tesz.

2018. febr. 16. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!