Mit teszel, ha valaki egy hatalmasat "zakózik" az orrod előtt biciklivel?
Hát rohadtul megnézném, ahogy ennyien belerúgnának egy fekvő, sérült emberbe. Látjátok itt írtátok le magatokat, hogy egy szánalmas lúzer emberek vagytok. Egy senkinek képzelitek magatokat, hisz azok is vagytok., de ez mellékes.
Ego nuku, mivel sérült, fekvő emberbe rúgnátok bele, szóval még hozzá szólni sem igazán mernétek, ez igen azt mutatja, hogy az intelligencia hányadosotok veri a padlót...
Ezen kívül még tróger szarok is vagytok, akik azt hiszik, ha interneten nagy a pofájuk és azt mutatják, hogy húdetesavagyok akkor majd mi elhisszük, hogy a való életben is ilyen formák vagytok.
Chö. Amikor lesüt, hogy semmire nem vittétek ebben az átkozottul frankó életetekbe.
Annyira szeretem az ilyen iqnuku kommenteket.. :)
Hát először is fulladás határáig nevetek (én magamat is kinevetem, ha velem történik hasonló), aztán még nevetéstől fuldokolva megkérdezem, hogy jól van-e. :D
15/L
20:28 te nagyon tévedsz :)
én írtam h kiröhögném, de pont nem olyan vagyok mint leírtad szerintem te magadról beszélsz.. és itt most nem arról van szó hogy kinevetném ha valami súlyos baja van hanem ha csak elesik és semmi nincs..
meg szerintem pont te vagy az az ember akinek csak neten nagy a szája, de egyszer valaki előtt lennél meg se mernél szólalni ;)
Én nem a röhögésről beszéltem, én is ijedtemben tuti nevetnék, de segítenék neki, hanem arról, hogy 1-2 emberke ilyeneket ír, hogy röhögnék és jól belerúgnék, meg megrugdosnám.. Na ezek az emberek senkik és rohadtul de az a helyzet, hogy az ilyen emberek az életben HANGOK még megszólalni is.
Igen valamilyen szinten én is hang vagyok, pl. nem kezdek el üvöltözni olyan emberrel aki semmiről nem tehet és még csak rám sem nézett. A másik, pedig a Sasadin úgy üvöltöztem egy középkorú férfivel, hogy azt hittem, ha nem megy el rögtön gerincen rúgom.. De ezt úgy gondolom nem az interneten kell közzé tenni és az emberek sok mindenre gondolnak, amit sose lennének képesek megtenni.
Na én nem ilyen vagyok, viszont soha le sem írtam volna mind ezt, ha valaki nem érti félre azt, hogy mire írtam az előző kommentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!