Mit teszel, ha valaki egy hatalmasat "zakózik" az orrod előtt biciklivel?
szakadok a nevetéstől XD
de ha baj van segítek..de csak akkor ha csak én tudok rajta segíteni mert amúgy nem merek idegenekhez odamenni h bocsi jól vagy vagy stb...xd
Mivel én magam is sokat zakózok bmx-ezés közben, ezért idővel rájöttem, hogy a protectorokat nem véletlenül találták ki.
Felettébb kedvesek a kommentek.:)
persze hogy segítek:)
csak utána nevetem őt ki :p
első tuti az lenne, hogy a szám elé kapom a kezem, megijedek, rám jön a röhögőgörcs, kellemetlenül érzem magam és aztán átérzem amit ő érezhet így oda megyek hozzá és minimum, hogy megkérdezem jól van-e segítek felállni vagy össze szedni az alkatrészeket..
Nem egyszer volt már, hogy eltaknyoltak előttem és volt amikor orrvérzést kellett elállítanom, egy teljesen idegen emberen.. Ebbe szerintem semmi abszurd nincs, olyankor nem érzed kellemetlennek..
Volt amikor engem gázolt el biciklis és ő jobban lesérült mint én, akkor ketten cammogtunk mindenhol felhorzsolódott a bőrünk.. Én mégis jót röhögtem az egészen, hisz én meg korival voltam... Én bármikor tudok máson röhögni és magamon is.. Sosem érzem, hogy valamiért ciki dolog történne velem, szerintem ember vagyok és minimum, hogy hibázok és összetöröm magam.. Így ha mással is megtörténik előttem ilyesmi minimum, hogy körberöhögöm, úgy mint magammal tenném és segítek neki.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!