Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok beilleszkedni?

Miért nem tudok beilleszkedni?

Figyelt kérdés

Gimibe járok,most vagyok 0.-os (nyelvi előkészítő) és nem találom a közös pontot az osztállyal,ők hangosak és valamikor bunkók..Én sem vagyok halk,de amióta ide kerültem nem érzem jól magam.Pl többször tartanak ilyen "mini partit" szünetekben,és ordítattják a zenét(idáig nem problem)és látom mindenki boldog,beszélgetnek,énekelnek,én meg konkrétan nem merek megszólalni nehogy lehurrogjanak.Van egy barátnőm még általánosból,de vele kezd elromlani a kapcsolatunk:/

Úgy érzem ebben az osztályban mindenki menő,én meg nem...És hogy mindenki utál..Nem szoktak hozzám szólni,csak ha kell nekik valami,vagy nem tudom..Rosszul érzem magam egész nap,mintha mindenki lekezelne,vagy mindenki felsőbbrendű lenne nálam..Közrejátszik az is,hogy itthon gyakran,hülyénzek engem,persze valamikor igazuk van,de valamikor nem,és ez nagy hatással van rám..

Lehet hogy nem utálnak,csak nem vesznek figyelembe..:/

Váltsak iskolát,vagy változzak meg?Vagy mit csináljak?

Nem rég halt meg egy családtagom,ami szerintem eléggé befolyásolja a "szintem"..

Előre is köszönöm a segítségeteket..

2017. nov. 10. 17:22
 1/6 A kérdező kommentje:
15/l*
2017. nov. 10. 19:15
 2/6 anonim válasza:

Szia! Részvétem az elhúnyt családtagod miatt. :(

Nagyon sokan éreznek így gimiben. Főleg, hogy még csak előkészítős vagy. Ez meg fog változni, ne aggódj. Szeptember óta még csak két hónap telt el. Azoknak a csoportoknak, amiket most látsz együtt, lehet, hogy jövő ilyenkor már nyoma se lesz.

Én is voltam nulladikos (bocsánat, hogy magamat is beleveszem, csak ez nagyon jól mutatja, hogy hogyan megy ez gimiben), és Novemberben még egy olyan lánnyal mentünk együtt csizmát nézni, akivel később mégse voltunk olyan jóban (nem volt semmi rossz érzés, csak neutralitás). Aztán félév tájára kialakult egy kis csoport, aminek én is a tagja voltam. Nagyon jól elvoltunk , együtt jártunk mozizni meg enni suli után. Viszont elsőben decemberben kiderült, hogy a kis squadunk egyik tagja nem kedvel engem, és így óriási súrlódás keletkezett a kapcsolatunkban. A vége az lett, hogy az egyik lánnyal, (aki úgyszintén a kis csapat része volt, de nem nagyon beszélgettünk addig) nagyon jó barátnők vagyunk még mindig, amire sose számítottunk.

De ez csak a mi példánk. Ugyanilyen metamorfózisokon megy keresztül az összes baráti kör, lehet az kisebb vagy nagyobb.

Az, hogy kivel leszel életreszóló barát, majd később eldől. Emiatt nem kell sulit váltanod. :)

És biztosan nem utálnak. Ez valószínűleg otthonról jöhet. :/ Amennyiben nem csinálsz semmit, ami személyesen ellenük szólna, nem fognak utálni. Viszont az sajnos sosincs kizárva, hogy valaki antipatikusnak talál. Ez az élet egy csúnya velejárója... :( Mégha van is egy, maximum két ember, aki így érez irántad, az mindegy, mert a többiek, viszont bírnak.

Ne görcsölj ilyeneken. Ezek majd csak jönnek. :)

2017. nov. 10. 23:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod:)

Remélem akkor hamarosan jó lesz:D

2017. nov. 11. 05:25
 4/6 anonim válasza:
Mintha pont en irtam volna...meg a nyelvielokeszito is egyezik...ha gondlod irj
2017. nov. 14. 18:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok ők is járnak suli után enni,meg ilyesmi,de engem sosem hívnak..És ez nagyon bántó..
2017. nov. 24. 05:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Azóta se jött rendbe semmi,ha valakit egyáltalán érdekel:D

Számkivetett vagyok azóta is :D

2019. júl. 10. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!