Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyedül fogok élni, mit...

Egyedül fogok élni, mit tegyek, ha félek?

Figyelt kérdés
Nagyon örülök annak, hogy hamarosan önálló leszek teljesen. Saját kis lakásom lesz, saját magam rendezem be a kis világomat stb. Eddig soha nem éltem egyedül, lakótársam volt, előtte pedig a szüleimmel éltem. Van egy problémám: depresziós vagyok, általában nagyon jól vagyok, de van egy olyan bajom, hogy a hónap bizonyos napjain öngyilkos gondolataim vannak, és nagyon lesüllyedek lelkileg. Utána minden rendben, de ez eltart kb egy hétig. Eddig anyukámba kapaszkodhattam, de nem szeretném őt terhelni már ezzel. Viszont ha senki nem lesz mellettem, félek csak rosszabb lesz az egész. Mit lehetne ez ellen tenni? Nincs párom, sem senki akit beköltöztetnék magam mellé. Van egy nagyon aranyos barátnőm, de nem akarom őt sem terhelni mindig a problémáimmal. Félek ebből az lesz, hogy végül vissza kell költözzek a szüleimhez..
2017. nov. 8. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Menjél pszichológushoz, hogy önbizalmat szerezz. Nem kell öngyilkos gondolatokkal együtt élni, és nem normális, hogy már előre félsz. Örülj, hogy lehetőséged van függetlenül, szabadon, felnőttként élni, legyél boldog!
2017. nov. 8. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Am minek egyedül elköltözni? Am se vagy az a bulizós tipus nekem az süt le mazn irásoból. Legalább költözzetek össze akkor a barátnőddel és nem leszel egyedül.
2017. nov. 8. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Jársz kezelésre pszichiáterhez? Vele beszéld meg ezeket az aggodalmaidat! Szedsz valamilyen állandó gyógyszert?
2017. nov. 8. 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Kiskutya?
2017. nov. 8. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!