Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Nem hagy békén.

Mit tegyek? Nem hagy békén.

Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni.Van egy lány aki folyton utánoz és sárral dobál,mondván utál engem és gonosz vagyok stb.,és azt mondja ne foglalkozzak vele,számára meghaltam DE folyton ő utánoz,nézeget iwiwen(innen tudom h utánoz és megjátsza magát milyen boldog és hasonlók)és mindig valamit hülye indokkal írogat..mit tehetek hogy végre békén hagyjon?Én sem bírom megállni hogy ne nézzem meg,mert abban bízok hogy megváltozik de pár éve nem akar.Persze én vagyok a rossz ember,de miért ragaszkodik hozzám és nyomozgat utánam és foglakozik velem?Mit tegyek?:( Már nem bírom.
2010. máj. 31. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? 9 vagy 10? am meg jó csaj? xD verd meg xDD

17/L

2010. máj. 31. 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Beteg az ilyen ember! Komolyan! Nem tudom mennyi idős lehetsz, de én szólnék a szüleimnek vagy valami haveromnak, hogy állítsák le! De ez tényleg BETEG!!!!!
2010. máj. 31. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:
:) a sárral való dobálást nem szó szerint kell érteni..
2010. máj. 31. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!