Miért nem hagy békén?
Van az osztályban egy lány, akinek már 3. gyereke lesz.
Anyum nagyon félt és nem engedi hogy fiúkkal lógjak, nehogy én is ebbe a "gödörbe" essek. -.- Az a lány 16 éves, sokat bukott, most 6.-os. Én is 6.-os vagyok, de el se engednek itthonról ha haverokkal akarok találkozni. Miért? mit tegyek?
3. gyereket várja és még iskolába jár???? Ki látja el közben a gyerekeket? Ki keres rájuk? Egészen elképesztő felelőtlenség, ilyet még nem hallottam.
Rólad csak annyit, hogy maradj kitartó. Előbb utóbb ugy is el kell engedniük. Kérdezd meg tőlük például, hogy szeretnék-e ha a nyakukon maradnál vénlánynak? Vagy szeretnék-e hogyha azért menne tönkre a leendő házasságod mert nem volt időd kiismerni a férfiakat, és egy trógert választottál köszönhetően nekik? Ird meg légyszi erre mit mondanak!
Utolso,
12 evesen meg nem kell felnie a kerdezonek hogy venlany marad, sot meg a palikat is raer kiismerni. Egyetertek edesanyjaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!