Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a baja a csajnak? De most...

Mi a baja a csajnak? De most komolyan?

Figyelt kérdés

Lehet hogy gyerekes probléma, de akkor nem kell válaszolni.

Szóval a csajjal eddig tök jóba voltunk, szinte elválaszthatatlanok meg minden.

Vettem egy supermenes pizsit osztálykirándulásra, és megkértem a csajokat hogy ne vegyenek mert ez az én "imidzs"em. A csaj meg vett egy fekete balettcipőt a new yorkerben, pont olyat amilyet hónapok óta akarok.

msn-en megkérdeztem hogy megharagudna e ha olyan cipőm lenne nekem is. aztmondta h igen, mert ha én elvárom hogy ne vegyenek ugyanolyan cuccokat mint ami nekem van, akkor ő is elvárja. De nem érti hogy a smenes pizsi különleges, olyan cseszett balerinacipője meg minden 2. embernek van. Ráadásul mondta is hogy ő nem akar ilyen pizsit, de amikor megemlítettem hogy hát nemérdekel mit mond mert azt veszek amit akarok, kijelentette h akkor meg ő is vesz egy olyan pizsit, mert hogy az igazából tökre tetszik neki, és nincs sok normális pizsije.

most akkor mi a baja?

de te ugye vágod hogy a 2 nem ugyanaz?

vagy csak én vagyok hülye?

2010. máj. 30. 20:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ooh istenem hád vedd meg kit érdekel h a csaj azt mondja nem ha ö vett 4-kilós kenyeret neked meg nincs mit enni nem veszed meg?

hát jó hogy vedd meg csajeee xD

2010. máj. 31. 15:04
 12/18 A kérdező kommentje:

xD

a TESCO-ban

fiúknak való de nem izgat.

és tudom hogy nemlátja senki, de akkor is csak nekem van és kész.

2010. máj. 31. 16:00
 13/18 A kérdező kommentje:
de mondjuk az h én veszek egy olyan cipőt nem kopizás, mert már kinéztem mikor megvette, a supermenes pizsiröl meg fogalma se volt neki..
2010. máj. 31. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Még sose vetted észre, hogy akik a legegyedibbek azok mindig azon paráznak, hogy ne kopizzák le őket mégis 2 nap múlva ugyanolyan ruhája van az egész iskolának?!

Velem is folyton ez volt.. Érted folyton?!

Csak avval a különbséggel, hogy én a saját kezemmel készítettem őket! a farmerjaimat szétvágtam utána újra össze varrtam, volt ahova másik anyagot varrtam vissza, volt ahonnan kihagytam az anyagot, új fazonra igazítottam (amikor még mindenki trapéz nadrágot hordott 5.-be nekem már répa nadrágom volt.) Alkoholos filccel teli rajzoltam az egész nadrágot, az oldalára élénk színű kendőt kötöttem, erre másnap már 2 csaj ugyanolyanba rá 1 napra még 4 lány ugyan így utána még 4 és azt vettem észre, hogy mindenki ugyan olyan nadrágba mászkált.

A bal fülembe lyukasztattam 4 fülbevalót és rá 2 hétre már minden 2. lánynak több lyuk volt a fülébe mint előtte..

Ez van, innen fogod tudni, hogy mekkora forma vagy. Én is utálom amikor valakin ugyan azt a göncöm látom, volt amikor kifordítottam a pólóm és úgy mászkáltam Pesten meg suliba, mert egyszerűen szánalmasnak éreztem saját magam, hogy ugyan olyan felső volt a csajon mint rajtam (osztályba).. Még mindig szarul érzem magam, de ilyeneket nem csinálok..

Van amikor fiúkon van ugyan olyan ruha, mert fiú cuccokat veszek magamnak..

Ja és igen ilyen is volt már velem, hogy nekem előbb tetszett én mindig arról áradoztam és bnőm meg megvette, mert neki is megtetszett én pedig habozás nélkül megvettem és le se szartam, hogy neki is olyan van, (nálunk tornacipő volt) megfogtam magam vettem bele színes cipőfűzőt és máris tök máshogy nézett ki.

Te pl. vehetnél hozzá valami kitűzőt (nem köralakút, hanem valami mintát ábrázolót) és a kis lábujjad környékére ráilleszted.. :) És máris egyedi

2010. máj. 31. 17:39
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!:)
2010. máj. 31. 19:31
 16/18 anonim ***** válasza:

tudod ez milyen nyomorúság!!!

Egyszer az én osztályomba hasonló történt: egyik osztálytársamnak ( legyen x)volt egy stílusa: mindíg azt mondta, hogy Basszus! na de ezt a másik osztálytársam (legyen y) is elkezdte utána mert hát megtetszett neki, de a x szólt neki, hogy ez az ő 'stílusa' és ne utánaozza...pffff

na ezután y kitalálta a Bakker! kifejezést, hogy ő is egyedi legyen. X-nek megtetszett a bakker és fel ajánlotta y-nak, hogy cseréljenek!- Úr Isten!!!!

és utána x az y-ét y pedig az x-ét mondta tehát Stílust cserlétek...hát ez kb az a szint....

2010. máj. 31. 21:51
 17/18 anonim ***** válasza:

sztem (márbocsi) de a kettő egy kategória.. ha te elvárod h ne vegyen olyat amilyen neked van, akkor ő is elvárhatja ezt forditva függetlenül attól h miről van szó.

keress magadnak más cipőt és ezután meg dumáljátok meg h akkor többet nem lesz ilyen..

2010. jún. 1. 09:03
 18/18 A kérdező kommentje:

ő is ezt mondja, de ez így hogy "ha te is ezt mondtad akkor énis ezt mondom" elég gyerekes..csak akkor találta ki ezt mikor megjegyeztem h nekem is tetszik...

a kettő nem ugyanaz akkorse. xd

2010. jún. 2. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!