Mi ez az érzés?
Nemrég elkezdtek irogatni egy lánnyal és valahol ott kezdődött ez a...fura dolog
Szóval, volt úgy h a lánynak elkezdett fájni a feje lázas volt,én meg mondtam neki h vegyen be valamit, igyon teát meg ilyenek...és(ešte volt 8 óra körül) megkérdzte tőlem h meddig leszek fent,mire azt válaszoltam h ameddig te is, megkérdzte miért.
-miért?
+Mert.
-miért?
+Nem tudom asszem...áhh, hagyjuk ( nagyon fura érzésem volt, nem tudom miért, teljesen ismeretlen volt)
-mondd el
+Asszem, mert egy kicsit aggódok érted...(mivel a lány általában ilyen beteges)
-miért?
+ (Ez volt az a pont, ami számomra a legfurcsább volt, nem tudtam válaszolni, sőt, én se tudtam a választ, ezért volt annyira fura,...) Magam sem tudom...nagyon fura...
(Elmondtam neki h miért fura, és, hogy még azelőtt nem volt velem ilyen...)
Mire megkérdezte h szerelmes lennék?
(Nem tudtam mit mondani, nem voltam benne biztos h ez az-e mivel, még sohasem voltam szerelmes...)
+Ez az lenne?
- Lehet,te tudod te ismered az érzéseidet.
+Utána kell néznem valami után...
-Oké, én már azthiszem megyek aludni, szia, és jóéjt
+Jóéjt
És így kerültem el idáig hogy kitegyem ezt a kérdést,... Szerintetek mi ez až érzés?...Lehetséges hogy szerelem? Ez a lány, habár csak kb. 3-4 here ismerjük egymást, fontos a számomra...
Szerintetek mi ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!