Miért van ez velem?

Figyelt kérdés
Nem is tudom mi van velem mostanában, de néha túlságosan is boldog, vidám és energikus vagyok, majd egy hirtelen váltással szomorú és levert leszek, szóval igen jellemző mostanában a hangulatingadozások és ha ez nem lenne elég még dühkitöréseim is vannak, olyankor csapkodok és kiabálok a körölütemlévőkkel. Az apó dolgok is feltudnak idegesíteni, amit más észre sem venne. Persze ezt nem akarom, hogy így legyen. :c Mostanában vagdosom is magam, amit szégyenlek, szóval mindig takargatom, de a lábam már elég durván néz ki, de az egészben az a durva, hogy a vágásokat jutalomként szánom magamnak.
2017. nov. 1. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Depressziós vagy. Ennyi a lényeg
2017. nov. 1. 15:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez nem depresszió. 19 éves lány vagyok, a tini depresszión, hogy utálom a világot már túl vagyok.
2017. nov. 1. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!