Szerintetek jó lány vagyok? Szívesen haverkodnátok velem?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok..a korom ellenére nagyobbak a melleim az átlagnál..szőkésbarna hajam van és hosszú...alacsony vagyok, de formás kis testem van (nem egó csak sokan mondták)
Mások szemében nagy az önbizalmam..eléggé hamar képes vagyok barátkozni..mindenen képes vagyok röhögni és elég bevállalos vagyok...a perverzségi szintem is rendben van.
2017. aug. 1. 21:46
1/6 anonim válasza:
Szerintem te beképzelt vagy, nem is kicsit.
2/6 anonim válasza:
Hűha. Nekem meg a vércukor szintem van rendben.
3/6 StarGhost válasza:
Képpel, meg több infóval jobban boldogulnék:)
4/6 anonim válasza:
A "jó lány vagyok" kifejezést azt hittem, hogy a személyiségedre érted, de aztán kiderült, hogy te a testedre vonatkoztatod. Szerintem igen, nagyon szuper csaj vagy! Jó tulajdonságaid vannak, szép vagy, fiatal vagy, gyönyörű vagy! A barátokat tartsd meg, figyeld, hogy kik azok, akik hetente új "öribarit" választanak, de ne haragudj meg rájuk, ha téged is leváltanak, te szerezz sok barátot, és legyél velük kedves! Ne csak velük, mindenkivel! Figyelj rá, hogy ne rosszindulattal és agresszivitással szerezz követőket, hanem valódi barátokat szerezz, tartsd is meg őket, hamar bocsáss meg, és nehezen haragudj meg, ne csak rájuk, hanem mindenkire! Állj úgy hozzá, mintha kicsit mindenki a barátod lenne! A rossz dolgokba ne legyél benne, sok barátod van, ne hagyd, hogy bele vigyenek a rosszba, inkább te ösztönözd őket jóra! Egy nagyon szép, okos, csinos, és kedves lány vagy, sokan akarnának veled barátkozni, te mindig legyél jó, és ösztönözz jóra másokat, és törekedj a tartós baráti kapcsolatokra!
6/6 anonim válasza:
Átlag kislányos 14 éves csaj vagy. Egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!