Már elegem van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már elegem van mindenből nem tudom, hogy mi jó az életemben.
Minden egyes napom ugyanaz, soha semmi nem sikerül, matekból lassan megbukok...így is matekból gyenge 3-as vagyok és ez minden éven romlik. Szinte semmihez sem értek, csúnya és buta vagyok. Szinte barátaim sincsenek (a legjobb barátnőm több mint 300kmre lakik tőlem mert elköltöztek), a másik csak azért otthagy egyik napról a másikra mert nem vagyok népszerű, soha nem megyek sehová, nincs semmihez tehetségem, ha történik valami mindig mindenki kinevet, nem tudok senkivel beszélni, az osztálytársaim általában kiközösítenek. Ez mindig is így volt de már tényleg nagyon unom.
Nem csak a korom miatt érzem így..13 éve folyamatosan ez van.
13/L
Nem humor kategória!
2010. máj. 30. 16:08
1/1 anonim válasza:
Próbálj meg eljutni táborokba. Lehetőleg olyanba, ahol nem ismersz senkit (okkal függetlenebbnek és felszabadultabbnak érezed magad) Kiszakadsz a hétköznapokból és rájössz, hogy egyedül is tökös csaj vagy;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!