Mitől emo valaki?

Figyelt kérdés
Csak úgy kérdezem.
2017. okt. 27. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Az egy életérzés, ő úgy érzi magát teljesnek. "Túl" érzelmes, érzékeny, szélsőségesebben éli meg másoknál a dolgokat. Gondolkozik az élet dolgain, a külsővel (nem mindenki, de sokan) jelzi a világ felé, hogy csak azok közelítsék meg, akik meg tudják érteni. Meg persze önmaga felé is... Akinek CSAK a külső tetszik, az pózer, egyébként így érzik "biztonságban" magukat.

Ja és a depresszió nem egyenlő vele, nem is akar mindenki öngyilkos lenni, de a szuicid hajlam sokakban ott van. Ahogy a vagdosás sem divatból (aki tényleg emo és nem pózer) hanem azért van, hogy a lelki fájdalmakat elnyomja a fizikai fájdalommal. Azt könnyebb elviselni.

2017. okt. 27. 22:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mert esély van arra hogy az vok! De engem az is érdekelne, hogy ki mit gondol róluk és ha valaki emo volt az hogy élte meg azt az időt?
2017. okt. 30. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Az vagyok :) Én először nem is tudtam mi ez, csak ahogy olvastam róla, sorra igazak lettek rám a dolgok. Írhatsz ha gondolod.
2017. okt. 30. 17:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként az emo melyik-e vagy te? Pózer? Vagy hard? Vagy mi? Csak úgy érdekel, mert kedvelem az emo embereket!
2017. okt. 30. 19:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként vicces, mert én nálam is ilyesmi van, hogy amiket hallok az emok-ról azok eléggé közel állnak hozzám! Pls olyan van sok sok fekete cuccom meg stb... meg azt mondják hogy emosan viselkedek ami nem tom milyen
2017. okt. 30. 19:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Az nem Pls akart lenni
2017. okt. 30. 19:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Hard emo vagyok, belsőleg és kinézetre is.
2017. okt. 30. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Bár külsőleg nagyon sokáig nem lehettem olyan, mint ahogy jól érzem magam.
2017. okt. 30. 19:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem! De milyen az emo-s viselkedés?
2017. okt. 30. 20:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocs de ezt szerintem egy olyan helyen kéne folytatnunk ahol nem zavarunk senkit! Már mint valami privát beszélgetés! (No homo)
2017. okt. 30. 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!