Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Friss jogsis vagyok, és autó...

Imi Radics kérdése:

Friss jogsis vagyok, és autó vásárlás elött álok?

Figyelt kérdés

mostanában sokat szemesztem az Opel astra F-el abból is csak a c16nz, esetlegesen Renaul megane Classic szinúgy csak 1.6 , melyiket érdemes meg vásárolni? kis f*s

talicskát nem akarok , 1-0 tól 1.5 nem igazán érdeekel más, na és közben, ha meg van a kis utód szeretnék hozzá egy E39 525i-t vagy 528i-t, a lényeg hogy melyik jobb választás? amire kellene, hosszú távra, legyen ereje, és ha kell menni tudjak vele, illetve péntekenként, egy kicsit meg halytani.. Igazából, és arra gondoltam hogy a Renault, után 528i teljesen jó lenne, a pénzem meg van,rá ,de egyetlen egyet sem találo amelyben ne lene egy kis titkolódzás..

2017. okt. 23. 13:25
 1/1 anonim válasza:

Imi. Elsore vegyel valami fostalicska szart, hogy megtanuld nem megolni magadat, vagy masokat.

Aztan gondolkodj el normalis auton. Elso kocsinak 150+ le gyakorlatilag ongyilkossag.

2017. okt. 30. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!