Friss jogsis vagyok, és autó vásárlás elött álok?
mostanában sokat szemesztem az Opel astra F-el abból is csak a c16nz, esetlegesen Renaul megane Classic szinúgy csak 1.6 , melyiket érdemes meg vásárolni? kis f*s
talicskát nem akarok , 1-0 tól 1.5 nem igazán érdeekel más, na és közben, ha meg van a kis utód szeretnék hozzá egy E39 525i-t vagy 528i-t, a lényeg hogy melyik jobb választás? amire kellene, hosszú távra, legyen ereje, és ha kell menni tudjak vele, illetve péntekenként, egy kicsit meg halytani.. Igazából, és arra gondoltam hogy a Renault, után 528i teljesen jó lenne, a pénzem meg van,rá ,de egyetlen egyet sem találo amelyben ne lene egy kis titkolódzás..
Imi. Elsore vegyel valami fostalicska szart, hogy megtanuld nem megolni magadat, vagy masokat.
Aztan gondolkodj el normalis auton. Elso kocsinak 150+ le gyakorlatilag ongyilkossag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!