Átruház az áruház, így nő az entrópiája?
Ha éjfélkor a 0-24 nagytescoban leveszek egy nagy Kaliforniai paprikát a polcról, elviszem a műszaki részlegre, ott a kocsányát egy metszőollóval levágom, az ollót a kocsánnyal helyben eldobom, majd lemérem a paprikát a zöldségrészlegen, ami így is majd 500 Ft és mivel drágállom, lemérve zacskóban lematricázva visszateszem a többi közé, majd távozok, az örömteli?
Egy törölközőt, azért vettem két ilyen paprika árából.
Ja, az összes autós/repülős magazint is átolvastam és összetapiztam előtte.
Akartam ollót is venni, de egyik olló sem tettszett, mert nem élesek... Hogy lehet két tompa vaslemezzel vágni? Viszont 9980-ért találtam egy nagy vörös 1:14, RC műanyag izét, ami tettszett, de ennyim vörös izére nincs.
A farmereknek nem volt odaírva az ára, ezért gondolkodtam, hogy menet közben lerakom valahova, aztán rávettem magam és visszaakasztottam a helyére. Később véletlenül megleltem az árleolvasót, kb. 50 m-el arrébb egy sarokban.
Viszont a héten a kínai nagy ruházatit összedúrtam és semmit sem vettem. Minden vagy extra kicsi, vagy extra nagy, 8XL.
Engem most átruháznak ezért?
"Engem most átruháznak ezért?"
Nem át, hanem meg.
Az sem lesz vicces.
:)
Max nekünk, mikor megosztják fészen.
6.: Postára mentem volna, mert régen 22:00-ig nyitva volt a kinti nagy tescoban, de ma már 20:00-kor bezár ott is.
Ellenben a nagy áruház 0-24 lett, mert automata pénztárhelyeket tettek be. Na, azt ott ragadtam 2 órát, ha már annyit gyalogoltam.
Nagyon kellene már nekem egy nő, akivel élhetek. Vicces, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!