Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lett a baja velem ilyen...

Mi lett a baja velem ilyen hirtelen?

Figyelt kérdés

Elkezdte mondani anyám nekem,hogy majd nyáron többet segítsek neki,meg egy kezemen megtudnám számolni,hogy mennyit segítettem neki..:S holott bérmáláskor is segítettem,meg előtte mindig segítettem.Egész eddig a mai napig mostanában(kb. januártól) tökéletesen megvoltam vele:nem veszekedtünk,nem mondtam rá semmi rosszat,ő se mondott rám egy rossz szót se.Dehát erre meg a drága ma elkezdett velem veszekedni..pedig én egy szót sem szóltam neki,sőt ha mondta volna(megkért volna rá normálisan),akkor még segítettem is volna neki.Dehát nem...neki ez kell,a veszekedés..

..Dehogy miért??Meghogy eddig miért nem mondta ezt,hogy takarítsak??Most elkezdte a takarítást.Magamtól nem megyek neki oda segíteni,mertha nem kér,akkor azzal nekem azt sugalja,hogy nem kell a segítségem.Dehát ezek szerint nekem gondolatólvasónak kell lennem..:@ ch...:S

mindenem megvan,csak a szeretet nincs...:S

2010. máj. 29. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy ?

Amugy én sem kérem a gyerekeimet h jöjjenek segiteni, de ha felérik ésszel akkor jönnek, ugy gondolom inkább tanuljanak, az fontosabb, majd csak meg lesz a többi dolog.

És ez ugy gondolom nem jo taktika ( amit én csinálok )

mert nagyon ritkán gondolják h segitenek ( 18 és 16 évesek ), tehát én ugy gondolom, jobb ha magadtol néha egy kicsit besegitesz, igy nem fog rád kiabálni.

Meg megtanulod, ha kikerülsz az életbe, mennyi munkával jár a gyereknevelés, illetve egy háztartás ellátása.

2010. máj. 29. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Más embernek szívesen segítek,mert ők nem szidnak le a semmiért.Sőt majd anyámnak is segíteni fogok,ha jó kedvében lesz.De csak akkor.És akkor majd megtanulja,hogyha nem szid le,akkor segítek neki.

Nektek lenne kedvetek egy olyan embernek segíteni,aki sokszor a semmiért szid le??

Most itthon ültem és gépeztem.Életemben nem csináltam semmi rosszat!

14 éves vagyok.

Ja és nem,nem tudnám megszámolni egy kezemen,hogy mennyit segítettem neki.Merthogy még ezt is felhozta.:S

A gyerekeid helyébe segítenék neked..mert te megérdemelnéd..

Meg az olyan embernek szívesen segítek,aki közben beszélget velem(normális témákról,nevetünk,meg ilyesmi)

Lehet a fentebb említett módszer a probléma megoldására jó?

2010. máj. 29. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsó vagyok, én ott rontottam el hogy sosem hivtam öket, pedig kéne, mi mondjuk nem veszekszünk, de lehet neked inkább az a baj hogy nem beszélgettek, nincs közös témád anyuddal ???

Én ugy látom nálatok az összhang nincs meg , probáld meg egyszer, odamész anyukádhoz, modod h segitesz neki valamit, és felhozol egy olyan témát, amiröl szeretnél TE beszélgetni, na itt eldöl mi a pálya, ha anyud nem beszélget akkor vele van a baj !! Nincs kontaktus, ezt kéne összehoznod, ügyes légy !!

Tapasztalt szülö :D

2010. máj. 29. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm=) te aztán tényleg tapasztalt lehetsz:D sokat segítettél.
2010. máj. 29. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!