Ma a suliba szórakoztam 3 fiúval, és elkezdtek fogdosni meg ilyesmi, és akkor az egyik lefogott és hirtelen elsötétült a világ, tisztára behülyültem, de komolyan! Mi történt velem?
Nem tudtam mit csinálok, elkezdett könnyezni a szemem, és átöleltem a pasit!! Aztán a következő órán énekelgettem!! Most is nagyon nagyon furán érzem magam!! Ilyet még soha NEM éreztem!! Mit történt velem??
Most vacogok, ha megkérdeznétek, hogy pl: mi volt ma a suliba ESKÜSZÖM SEMMIRE NEM EMLÉKSZEM!!
Kérlek szépen SEGÍTSETEK mert most nagyon kétségbe vagyok esve!!
Ok, és ha ez kábítószer akkor mikor múlik el a hatása??
És ha nem az, akkor mi lehet??
Kábítószert lehet bőrön át is adni. Bélyeg, ilyesmi...
A tünetek erre emlékeztetnek.
A bélyeg nem bőrön keresztül hanem nyálkahártyán át szívódik föl. Szájban, szemben, stb. És nem sötétül el semmi.
De a kérdésre nem tudom a választ.
Ha igaz, amit írsz, akkor én csak drogra tudok gondolni. Én a helyedben minél előbb elmennék orvoshoz azért, hátha valami más, de ha elmeséled a körzeti orvosnak a történetedet, akkor ő biztosan tud rá valamit mondani, esetleg csináltat egy drogtesztet és kiderül, hogy az volt-e...
De nem tudom elképzelni, hogy ilyesmi történhet droghasználat nélkül. Azt a 3 srácot szerintem ezentúl messziről kerüld el! És kérdezd ki azt a csajt, hogy mi történt, habár nekem gyanús, hogy ő is benne volt a buliban, ha ezt előtte megmerték csinálni.(ha csináltak valamit)
Mivel azt mondod, hogy nem emlékszel, mi történt veled ma, lehet nem ártana egy terhességi tesztet csinálni, (habár úgy tudom, ahhoz még várni kell, mert nem mutatja ki ilyen hamar) hátha azért kábítottak el, hogy elvigyenek valahova és... de talán semmi ilyesmi nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!