Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ma a suliba szórakoztam 3...

Ma a suliba szórakoztam 3 fiúval, és elkezdtek fogdosni meg ilyesmi, és akkor az egyik lefogott és hirtelen elsötétült a világ, tisztára behülyültem, de komolyan! Mi történt velem?

Figyelt kérdés

Nem tudtam mit csinálok, elkezdett könnyezni a szemem, és átöleltem a pasit!! Aztán a következő órán énekelgettem!! Most is nagyon nagyon furán érzem magam!! Ilyet még soha NEM éreztem!! Mit történt velem??

Most vacogok, ha megkérdeznétek, hogy pl: mi volt ma a suliba ESKÜSZÖM SEMMIRE NEM EMLÉKSZEM!!

Kérlek szépen SEGÍTSETEK mert most nagyon kétségbe vagyok esve!!

2008. szept. 19. 20:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

Hallottam a híradóban, hogy van olyan drog, ami ilyen jellegű hatást fejt ki, sok lányt úgy erőszakolnak meg, hogy a kábulatban nem is vesz róla tudomást. Ezért is nevezik a szlengben randi-drognak az ilyet!

Szagtalan, íztelen(úgy tudom), úgyhogy egy pohár vízzel/üdítővel is megihattad, ha belecsempészték.

Szerintem menj orvoshoz és vizsgáltasd meg, hogy történt-e erőszakos behatolás.: Ha időben elmész ezt a belső fizikai nyomokból ki tudják következtetni.

Lehet hogy a drog GHB volt, úgy hallottam annak lehet többekközt ilyen hatása is. Ha nem múlik a "furán érzem magam érzés", -de szerintem egyébként is mindenképpen- menj el egy kivizsgálásra(vérvétel, stb.), ahol beazonosíthatják az anyag típusát, ha kell ellenszert is adnak majd a további károsodások megelőzése végett. Meg tudják állapítani, hogy okozott-e maradandó szervi károsodást(vese, máj, agy elég érzékenyek a mérgekre/kábítószerekre; az esetleges járulékos oxigénhiányra(mert ugyebár nem voltál magadnál, ilyesmire is gondolni kell!!!)).

2008. szept. 20. 13:49
 12/13 anonim válasza:
Nagyon kimerült vagy.De lehet adtak kábítószer.Nem tudom.
2008. dec. 25. 17:42
 13/13 anonim válasza:

Nagyon elmentünk a kábítószer irányába.

Na de az, hogy írtad hogy semmire nem emlékszel, az pont elég ahhoz hogy kábítószert adhattak.

Mégvalamit kérdeznék:Mondjuk hogy valahogy érintkeztél a szerrel... a fogdosás utána volt vagy előtte?

Mert ha beadták, akkor az is lehet hogy nem tudták eldönteni a fiúk hogy hatott e már a cucc, és elkezdtek fogdosni, hogy kiderítsék, hatott e már az anyag, és ha nekem van igazam, akkor még ha nem is erőszakoltak meg, de szerintem kicsit letapiztak pár finom helyen, persze ha volt rá idejük. 3 fiú ha beindul sok mindenre képes...

DE nekem ez tetszik nagyon:

" Ma a suliba szórakoztam 3 fiúval, és "

szerintem ez volt:

" Ma a suliba szórakoztunk 1 lánnyal "

2009. jan. 13. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!