Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy maradsz higgadt mikor...

Hogy maradsz higgadt mikor legszivesebben toporzékolnál?

Figyelt kérdés

A "számolj el 10-ig",meg a "gondold át van e értelme kiakadni" nem működik,hamarabb kiakadok mint ezek eszembejutnának...

huszonéves lány

2010. máj. 29. 13:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Tegnap törtem át az üvegajtót a kezemmel. Hétfőn irány a pszichológus, mert ez a sok düh engem ki fog nyírni.

23/L

2010. máj. 29. 15:21
 12/20 A kérdező kommentje:

tegnap felhuzott nagyon párom,szegényre rácsaptam akkorát,hogy rendesen megijedt...(bár dupla súlyú mint én,simán le tudna fogni,de eszébe nem jutott,olyan hirtelen tört elő belőlem),utólag átgondolva legyintenem meg mosolyognom kelltt volna egyet a hülyeségén,de nem ment:S

lehet nekem se ártana egy pszchológus

2010. máj. 29. 15:32
 13/20 anonim válasza:
100%
A hasi légzést próbáltad már? Úgy kell többször mély levegőt venni, hogy a vállad nem emelkedik, az összeset a hasadba préseled. Ezt a relaxációs technikát valami pszichomókusnál olvastam, nekem bevált.
2010. máj. 30. 00:19
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Mivel most itthon vagyok egyre több minden dühit fel!Páromnak szerencséje van,hogyha esetleg rá haragszok,akkor vagy nincs épp otthon vagy inkább tényleg nekiállok takarítani!Az alatt csendben kisírom magam,végig gondolom,hogy mennyire van igazam,ha olyan a probléma és utána odamegyek hozzá és elmondom,hogy mi a baj,ha úgy ítéltem meg,hogy tényleg fontos!Ilyenkor szabadkozik,hogy igazam van,és hogy tök megértő vagyok mikor későn jön...stb!Ez vált be nálam!

Tudom,hogy sokszor én fújom fel a problémákat,mert van itthon időm ezen rágódni és ha azokat a nyakába zúdítanám szegénykémnek,akkor csóri már lehet,hogy itt hagyott volna,pedig birkatürelmű!

Én annyit tudok tanácsolni,hogy gyakorolni kell a dühöt visszatartani!Egyszerre nem fog sikerülni,de ha azt egyszer elérted,hogy ( most mondok egy példát:a fogkefe nem kerül a helyére,akkor ne tombolj rakd el és kész! ) nem szólsz,és le tudod "nyelni" akkor sokat javultál!

2010. máj. 31. 12:26
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezzel küzdök...Most dühöngtem ki magam sírva.A házasságom is elhalóban van a sok probléma miatt és a birkatürelmű férjemből egy néha vadállat lett.Nem miattam,a sok probléma miatt.Én sem tudom kezelni,de jó volna megoldást találni.Az utolsó "fogkefés" példára:Én is próbáltam már,nem szóltam,de az első esendő alkalommal a fejéhez vágtam,hogy -Bezzeg a múltkor is otthagytad a...!

Nah,akkor kéne lenyugodni,mert addig csak gyűlik a visszafojtott düh....Erre mit mondtok?:(

2010. máj. 31. 14:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ó, én toporzékolni szoktam. Az a véleményem, hogy jobban jár mindenki, ha levezetem a feszültséget és kiadom magamból, mint hogyha visszafolytom és ezt addig csinálom, míg egyszer robbanok egy óriásit. (nem szó szerint :D). Tombolni szoktam, de főleg akkor ha belém fojtják a szót, vagy amikor már hosszú órák óta magyarázok vörös fejjel, fröcsögő nyállal, de még mindíg nem fogják föl a mondanóm lényegét. Na akkor bekattanok és inkább különvonulok széttörni valamit. Bár legszívesebben ilyenkor az egész házat ledózerolnám... olyan ideges vagyok... :D:D
2010. máj. 31. 14:27
 17/20 A kérdező kommentje:

ha csak a fogkefe,kinnhagyott szennyes,konyhai disznóól és ehhez hasonlók lennének,akkor legyintenék,ezek már nem tudnak felidegesiteni,ennél nagyobb horderejű dolgok miatt húzom fel magam,néha jogtalanul,legtöbbször jogosan

ez a "multkor is...." ez viszont nekem is rpoblémám,hiába beszéljük meg,megofgadom hogy nem hozom fel többet,nem megy...

2010. máj. 31. 14:29
 18/20 A kérdező kommentje:
tárgyak megóbása végett beszereztem egy kis labdacsot...azt szoktam falhozvágni teljes erőmből...
2010. máj. 31. 14:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát a fogkefés példám az egy picike ötlet volt,hogy javuljon a helyzet,de igazatok van,nem mindenkinél válik be,pedig szerintem az egyik legjobb esély a dolgok megoldásában!Nem azt mondom,hogy tartsátok vissza,hanem pl elpakoltad a fogkefét és kész!Vagy szólsz,hogy legközelebb...
2010. máj. 31. 16:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahha,hát ez az,ha szólok,hogy legközelebb...akkor meg az a baj,hogy minek szólok...:)Ördögi kör...remélem,mindenki meg tudja oldani!Lehet,bevezetem a toporzékolást...:)
2010. máj. 31. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!