Hogy maradsz higgadt mikor legszivesebben toporzékolnál?
A "számolj el 10-ig",meg a "gondold át van e értelme kiakadni" nem működik,hamarabb kiakadok mint ezek eszembejutnának...
huszonéves lány
ha már nagyon ideges vagyok, és nem kéne kiakadnom, lehetőleg átmegyek egy másik helyiségbe, mondjuk a mosdóba, és lenyugszok, aztán témát váltok.
volt már rá példa, hogy úgy viharoztam ki a fürdőbe, mert kész voltam. ott lenyugodtam.:D
(vagy átgondolom, hogy lehetne ezt a helyzetet viccesen felfognom, hogy ne mérgelődjek rajta)
Tudatosan fogom vissza magam, miután párszor sikerült emiatt hülyét csinálnom magamból :)
24/l
Sehogy. :(
Odáig már eljutottam, hogy inkább nem szólok semmit.
De sajnos a fejemre van írva minden. A szemeim vérben forognak. :)
Ha megpróbálok hirtelen erre gondolni, milyen szép lehetek, (nehéz) akkor valamelyest segíthet.
13:25
én is igy...:D
legszivesebben ütnék,csapnék (vagy meg is teszem)
én a számolósat úgy kombináltam, hogy nem csak úgy számoltam, hanem valamit számoltam. Szőnyegen a csíkokat, vagy ilyesmi.
Úgy kicsit jobb volt.
(és miután vége volt a botránynak tök jót röhögtem a számolós módszeren...:) )
Meg még annyit csináltam h megmagyaráztam magamnak h az egész az én hibám, én szúrtam el. Így nekem könnyebb volt (mondjuk tényleg én szúrtam el :( )
Nekem sem megy ez a 10-ig számolós dolog. :)
Kimegyek az udvarra, járok két kört, minimum. Vagy épp, a mosdóba, megmosakszok, és nagyjából rendbe jövök. Nagyjából legalábbis.
Sehogy.
Nekem mindig ami a szívemen a számon mondás vált be. Persze kulturált keretek közt.
Sosem tudtam elszámolni 10-ig, és sajna gyerekeim mellett sem tudok..:-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!