Igazuk van a rokonaimnak, beteg vagyok?
Gyerekkorom óta szórakozott vagyok, mindig hivogattam az osztalytarsaim a házi feladatért,habár jó jegyeim voltak, irodalom versenyeket nyertem.
Akkoriban nem zavart a dolog, szerettem elvonulni, csendben lenni , nem gondolni semmire.
Most már középkorúként szeretnék jelen lenni a föleg a munkahelyemen , de sokszor csak a kollégák szájmozgását érzékelem es csomó infò elmegy mellettem
Tökélyre vittem a kikapcsolódást , semmibe való bámulást , valahányszor nehézségek voltak az életben mindig köldöknézésbe menekültem.
MOST el kell tartanom a gyerekem es dolgozok , de nem tudom meddig mert a kollegak is mondjak h sokszor szórakozottnak latnak , ismétlik kérés nélkül az infókat es nem tudom mikor rúgnak ki.
Nagyon megalázó helyzet , akarok figyelni és nem tudok , egyszeruen az elsö egy két mondat után minden kiesik. Szorongok is sokat emiatt es nem tudom ha emiatt is most mar nehez koncentrálnom.
Nagyon elkeseritö h nem tudom uralni az eletem , mert ha a kollegak is mondjak h szórakozott vagyok ezek szerint nem en kepzelem be.
Röhögnek a hatam mögött , fejem felett összenevetnek , mikor mondjak h " kolléga itt van " es kacagnak gondolom azon h mentalisan nem vagyok ott .
Nap vegere szedulök es erölködöm h figyeljek napközben es megse sikerul mindig .
Mi a teendö ezert senki nem fog nyugdijazni .
Otthon jól elvagyok, igaz barataim evek ota nincsenek . Jelenleg iskolaban dolgozom
Mi a teendö?
Olyan munkát keress, amit szívesen csinálsz, és ezért nem kalandozol el közben.
Általában én se szeretek 10 percnél tovább csak ülni és figyelni. Igaz, te 10 percnél jóval kevesebb időről beszéltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!