Szülőket kérnék! Elengednétek a 13 éves fiatokat? (Én is gyerek vagyok)
Figyelt kérdés
Nos, rólam lenne szó, mert ha mondjuk nektek van egy 13 éves fiatok, aki nem buta és tud vigyázni magára, akkor őt elengednétek a barátokkal lógni a városba(faluban élek, de egy köpésre Győrtől)? Megmerjem e kérdezni anyától, vagy még várjak?2017. okt. 12. 19:02
1/2 anonim válasza:
Attól függ mit jelent a városban lógás, ha kocsmázni mennél meg ilyenek akkor nem :P Bár még messze nem vagyok szülő korú, de szerinem egyébként én elengednélek.
22/F
2/2 A kérdező kommentje:
Nem innék! Csak úgy is buszosok és amikor végzek akkor három-negyed óra mire jön újra!
2017. okt. 14. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!