Miért nem tudja az ember meghatarozni magarol h szép-e vagy nem?
Ez nem igaz.
Én tudom magamról,hogy szép vagyok.
az ember miért nem néz tükörben ha veri a f@szát?
... jahhh .. bocs, nem szóltam.
Ha magabiztos vagy, és ezáltal azt sugárzod a többiek felé, hogy szép vagy és TUDOD magadról, hogy szép vagy, akkor az emberek is szepnek fognak látni (1. válaszoló). De ha azt hiteted el magaddal, hogy csúnya vagy, estébé, meghogy veled úgy sem történnek jó dolgok, akkor kevesebb eséllyel fognak jó dolgok történni. Minden fejben dől el. Olvassátok el a The Secret című könyvet, és csak jókat hallottam róla, meg már bővebben is olvastam a könyvről, és én is mindenképpen el fogom olvasni.
Nos, nem tudom, hogy az egyik válaszolót, aki azt írta, hogy szép, miért kellett lepontozni...O.o
Az embernek lehet egészséges önbizalma, és ez egy nagyon jó eset. A másik már kevésbé , mikor már beképzelt az illető.Ezt lehet, hogy nem lehet eldönteni9 a válaszából, de nem kell mindjárt lepontozni, amiért nem azt mondta, hogy ő igenis rondának hiszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!