Szeretnél sztár lenni?
Az a baj, hogy szerintem manapság kezd összefolyni a sztárság a média által "mondvacsinált" celebekkel.
Hogy szeretnék-e az eredeti jelentésében sztár lenni? Igen, természetesen, abban az esetben, ha azért lennék híres, mert tényleg valami elismerésre méltóra vagyok bármelyik területen az említettek közül. És itt nem arra a bizonyos "helikopterezésre" gondolok.
De, ha reális akarok maradni, akkor teljes mértékben az első kommentelővel értek egyet. Inkább leszek egy névtelen, de nyugodt senki, mint egy média által darabokra szedett valaki. :)
*mert tényleg elismerésre méltó vagyok
# előző voltam, csak kicsit félrefogalmaztam :)
Szívesen lennék olyan aki megengedheti magának, hogy szembe menjen a mostani trendekkel. Ezt nehezen tudnám megfogalmazni, de nem az értelmetlen polgárpukkasztásra gondolok, és nem is a megbotránkoztatásra. Ha sztár lennék pontosan annyira szeretnék az lenni, hogy felette álljak a mai ismert embereknek teret adó médiának, tehát ne attól függően legyek az mert én is kiszolgálom az adott felületet, hanem mert az emberek tényleg annyira szeretik azt amit csinálok. És ez csak nagyban működne szerintem, ilyen meg már egyszerűen nincs, még külföldi viszonylatban sem. Pedig jó lenne ilyeneket látni, nem is annyira az a fontos, hogy én ismert vagy ismeretlen vagyok, de legalább lehetne pár ember akit látok, hogy megteheti és éppen ezért meg is teszi.
Hogy milyen lennék? Sportoló tuti nem.
Mindenképpen! Hogy egy örökbecsű szólást említsek: "országosan világhírű sztár" szeretnék lenni!
Minden kiskakas király a saját szemétdombján.
Vagy inkább mégsem. Színészethez, tv-hez nem jó a pedigrém, zenéhez nincs tehetségem (lusta vagyok), a sport pedig kiesik az előző kifogásom miatt (lusta vagyok).
Ha értenék a tudományokhoz nagyon magas fokon, akkor biztos nagyon tudós szeretnék lenni, aki letesz valamit az asztalra. De nem értek. Maradok kecskepásztor, itt még az utcámban sem ismernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!