Ez ijesztő. Miért vagyok ilyen?
Nah velem is el van:P
Pl megnéztem a Híd Terabithia földjére c. filmet, erre olyanra vágattam a hajam, mint a csajnak, meg úgy kezdtem el öltözködni. A hajvágást egy kicsit meg is bántam, de már hosszabb.
Azért van, mert lehet, hogy nem vagy elégedett az életeddel, külsőddel, viselkedéseddel stb. és ezeknek a szereplőknek viszont tetszenek ezek a vonásai. Ezért azt hiszed, hogy ha olyan leszel mint ő, akk jobb lesz.
Legalábbis ezt hallottam.
Én is ilyen vagyok, bár én a jellemeket veszem át, meg a beszédstílust. Volt olyan, hogy több filmben lévő emberre hasonlítottam, egyiknek a járását, a másiknak a beszédét vettem át. Durva:D
15/L
Egy film mániás lány
Sya! Ez nálam is gyakran előfordult régebben. Láttam valami jó filmet vagy olvastam valami jó könyvet, és annyira szerettem volna olyan lenni, mint a hősnő...De aztán egy idő után azt vettem észre, hogy annyira álom világban kezdtem élni, hogy a könyv/film miatt minden valós dolgot unalmasnak találok. Ez miatt eléggé magamba zuhantam...Szóval, félre tettem a saját kis álom világom és felhívtam pár havert, beugrottunk a városba és velük a valóságban éreztem magam boldognak...
Remélem segitettem kicsit...Sya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!