14 éves vagyok és még nem csókóloztam ez ciki?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 13:32
2/12 anonim válasza:
Ezt már tegnap is kérdezte valaki.
Hogyne lenne ciki, szaporodjatok és sokasodjatok 11-12 évesen mint a cigányok...
4/12 anonim válasza:
jajj hagyjátok még abba a 10-50ig "nem csókolóztam, szűz vagyok még, ciki?" kérdéseket! ennél már csak a "3centi-99centi a tököm, ciki?" kérdések gázabbak...
5/12 anonim válasza:
Ha útszéli ku.vának készülsz, akkor igen, ciki.
Minek kérdezel ennyi hülyeséget? Egyáltalán nem ciki!
6/12 anonim válasza:
Én 15 vagyok, és én se csókolóztam még, de szerintem egyáltalán nem ciki.
7/12 anonim válasza:
Én 18 leszek és nem csókolóztam na AZ már ciki.
8/12 anonim válasza:
Cikinek ciki, de te legalább már nem fogsz bénázni, meg nem mondod majd azt mint itt a kis p*csák h "14 éves voltam és borzalmas volt". Én 20 éves voltam és jó volt.
9/12 haggyámán válasza:
7. válaszoló: Én 18 évesen csókolóztam először, és nem tartottam cikinek.
Utolsónak pedig igaza van.
10/12 anonim válasza:
én 16 vagyok és még nem csókolóztam, pedig nem vagyok csúnya (ezt nem én mondtam, én csak próbálom elhinni:D) nem ciki sőt szerintem nagyon helyes! ráérsz! sőt a 18 se ciki, lehet hohy konzervatív vagyok de szerintem a 18 lenne a reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!