A hozzám hasonlóakat hívják különcnek, elvontnak?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, és már kb 5. osztály óta érzem, hogy nem vagyok átlagos (Itt most nem azt értem, hogy pl okosabbnak vagy érettebbnek hiszem magam, hanem hogy fura dolgokon gondolkodok). Pl van olyan nap, amikor csak köszönök az osztálytársaimnak, előadom a felszines érdeklődőt (Miújság? / Aha az jó), utána egész nap zenét hallgatok, vagy nyomkodom a telefonom, csak ne kelljen beszélnem velük. Nem birom az embereket, mivel eléggé sokat szekáltak/szekálnak vernálisan, aztán így lélekben felhúztam magam körül a berlini falat (kb 1 éve) és senkinek nem nyílok meg teljesen, 100%. Jobb ez így nekem, úgy érzem. A tanárokat szeretem, jó tanuló vagyok, néha együttérzek pár költővel (Juhász Gyula, József Attila), meg vannak olyan pillanataim hogy elképzelem hogy milyen lenne ha ebben a pillanatban felrobbanna egy kisebb atombomba a város határában, vagy mit csinálnék ha kitörne valami járvány vagy hasonló. Van hogy este fél-1 óráig ülök a kádban, és történeteken gondolkodom nagyvonalakban, de addig sosem jutok el hogy leírjam őket mert túl sok meló lenne. Alapjában véve feketében szeretek járni, gyűlölöm az ilyen világosabb szineket. Dolgozatokba néha beleírom a véleményem pár személyről/eseményről, pl hogy a holokausztban max 3 millió ember halt meg, és nem 6.2017. szept. 13. 21:16
1/7 anonim válasza:
Max te szeretnéd ha ezt gondolnák rólad.
Én is fel tudnék sorolni magamról ilyen dolgokat, még sem tartom magam elvontnak vagy különcnek.
2/7 anonim válasza:
Igen. Önbizalomhiányból fakadhat. Érdemes lenne összeszedned magad, ha nem akarod, hogy a teljes fiatalságod rámenjen.
3/7 anonim válasza:
Dolgozatokban nem a véleményedre kíváncsiak hanem arra hogy mit tudsz vissza öklendezni abból amit lenyomtak a torkodon. Húzd magasabbra azt a falat haver, az emberek rosszabbak mint az állatok..
4/7 anonim válasza:
Nem különc, hanem aszociális. Értem én, hogy véded a kis lelked meg szeretnél valamivel kitűnni, de pár év és olyan rohadt magányos leszel... Tipikusan az vagy, aki a világban akar valami nagy változást, mert sivár az élete és be van tojva attól, hogy változtasson önmagán.
5/7 anonim válasza:
4-nek sajnos igaza van. Nem bántásként, hanem én is megéltem ezt.
6/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak lányban :D De tényleg szinte minden egyezik ebből, csak nekem ez régebb óta tart, mint egy év, és nem vagyok jó tanuló. Az embereket utálom, alig szólalok meg, ilyenekről szoktam képzelődni órák alatt, mint amiket írtál, még mosolygok is magamban, az lenne az én világom.
A véleményem bárhova leírom, a füzeteim is így néznek ki, meg a dolgozataim is. Nem csak néha :D
7/7 anonim válasza:
Hát, nem tudom. Én soha nem tudtam elbeszélgetni emberekkel, mert általában olyan témákat hozok fel, hogy borzongok az olyan falaktól, amiknek olyan a textúrájuk, mint a krumplicukor, meg becringelek, ha leszólítanak, de soha nem gondoltam magam elvontnak, meg furcsának, annak ellenére sem, hogy gyakran megkapom ezeket a jelzőket. Megértem, ha valaki annak lát, mert én is látok furcsa és elvont embereket (mármint nem az ilyen teentumblrqueen meg antisocial social club tagokra gondolok), sőt, barátkozom is ilyenekkel, de magamat nem tudnám semminek gondolni. Úgy értem, nekem ez tökre normális, és egyébként is, semmit nem tesz hozzá a fejlődésemhez az, ha furcsának meg elvontnak skatulyázom be magam, főleg, hogy ezek manapság pejoratív jelzők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!