Nem vagyok jó semmiben mit tegyek?
Ezt igy olvasva én boldog lennék a helyedbe mert hogy kész Sponga-Bob családod van! Gondolom te vagy patrik a tengericsillag mert neked nincsen szivas fejed.
KOMOLYRA FORDITVA A SZÓT : Szerintem ha nem vagy jó semmiben , akkor kezdj el néptáncolni , meglásd 3 éve mulva az egész osztályban te leszel a legmenőbb mert kicsapot a néptánc tudásod! , vagy ha ez nem tetszik akkor kezdj el sakkozni! Gondolj bele ,unatkoztok egy szünetben és mindenki csillogtatja a képességeit mondjuk pistike jol focizik és emiatt kicsufol téged te pedig kihivog egy sakkmérközésre és szarrá vered a gyereket higgy nekem saját tapasztalat , nálam is ez volt és Feri ( aki nagyon jól focizott ) sirva futott haza csak azért mert elvertem sakkba , de nagyon ! Én voltal a legmenőbb egészen végzős koromig , de persze ez még a mai napig is nagy előnyökkel jár számomra!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!