Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem vagyok jó semmiben mit...

Nem vagyok jó semmiben mit tegyek?

Figyelt kérdés
A családomban mindenki jó legalább egy valamiben : testvérem: szépen rajzol másik testvérem: olyan a feje mint egy szivacs akármit meg tud tanulni Anyum: cukrász, fodrász, fog a feje és még sorolhatnám apumnak is olyan a feje mint a szivacs és nekem semmi.. rajzolni tudok de csak közepesen, a fejem nem fog mint a szivacs, sportokba nem vagyok jó
2017. szept. 13. 01:02
 1/3 anonim válasza:
Ne vedd ezt annyira magadra :) Majd rájössz miben vagy jó,hidd el. Bennem és a páromban is voltak ilyen gondolatok.Én semmiben nem vagyok jó,egyedül szépen takaritok :P És jól főzöm.Párom nagyon okos,matematikába,biológiában,töriben meg fociban :) Elég fiatalok vagyunk még,de idővel rájövünk még mikben vagyunk jók :) 20 L
2017. szept. 13. 01:06
 2/3 Zsóka__ válasza:
Szerintem mindenki abban jó, amilyen tevékenységet szívesen végez. Gondold végig, mit szeretsz csinálni. Mivel töltöd szívesen az idődet. Gyakorlással még jobbá lehet tenni. És bármikor találhatsz valamilyen tevékenységet, amit szívesen végzel, úgyhogy ez változhat.
2017. szept. 16. 06:02
 3/3 anonim válasza:

Ezt igy olvasva én boldog lennék a helyedbe mert hogy kész Sponga-Bob családod van! Gondolom te vagy patrik a tengericsillag mert neked nincsen szivas fejed.

KOMOLYRA FORDITVA A SZÓT : Szerintem ha nem vagy jó semmiben , akkor kezdj el néptáncolni , meglásd 3 éve mulva az egész osztályban te leszel a legmenőbb mert kicsapot a néptánc tudásod! , vagy ha ez nem tetszik akkor kezdj el sakkozni! Gondolj bele ,unatkoztok egy szünetben és mindenki csillogtatja a képességeit mondjuk pistike jol focizik és emiatt kicsufol téged te pedig kihivog egy sakkmérközésre és szarrá vered a gyereket higgy nekem saját tapasztalat , nálam is ez volt és Feri ( aki nagyon jól focizott ) sirva futott haza csak azért mert elvertem sakkba , de nagyon ! Én voltal a legmenőbb egészen végzős koromig , de persze ez még a mai napig is nagy előnyökkel jár számomra!

Remélem tudtam segíteni!

2017. szept. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!