Normális ha 170 cm vagyok 14 évesen?
Figyelt kérdés
Mindig a torna sor közepe felé foglaltam el a helyemet, de azt vettem észre, hogy lassan én leszek a legalacsonyabb az osztályban.Attól félek, hogy már nem fogok nőni, mivel az utóbbi 1 évben csak 1-2 cm-t nőttem, a másik ok pedig az lenne amiért ezt feltételezem, mert sokkal előbb "fejlődtem" mint a kortársaim, pl.: előbb nőtt ki a bajszom is 1,5 évvel mint a többieknek. Normális magasság ez, vagy alacsony vagyok?2017. szept. 2. 19:11
1/5 anonim válasza:
Ha ennyi maradsz, alacsonynak fogsz számítani. Hátha nősz még. A fiúk 15-16 éves korig is nőnek.
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy normális, még jó 10 évig nőhetsz. Én ennyi idősen 177 voltam, 24 centit nőttem még 10 év alatt.
3/5 anonim válasza:
Szüleid milyen magasak ? és a tesód ?
Mutálsz már ? feltételezem igen, mivel szőrös vagy már
Volt már az, hogy hírtelen megnyúltál ?
Ha válaszolsz ezekre kifejtem bővebben, ami szerintem mindenkire tanulságos lenne
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, mutálok. Apám 180 körül van, Anyám nagyjából 160 körül van, a bátyám aki már nem nő, 173-4 cm
2017. szept. 23. 09:36
5/5 A kérdező kommentje:
A hirtelen megnyúlás nem tudom mit jelent, a legtöbbet 10 és 11 éves korom között nőttem.(10 cm)
2017. szept. 23. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!