Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha kalória égető dolgokat...

Ha kalória égető dolgokat sportolnék akkor letudnám adni hamar a hasamon lévő felesleget?

Figyelt kérdés
a testemmel alapjáraton elégedett vagyok csak a hasamat utálom nagyon és a rengeteg séta,biciglizés,úszás nem segít ezen. A táncon gondolkodtam,hogy 2 vagy 3 naponta több órát táncolnék (olyat ami tényleg megmozgatja az embert) bár lehet most hülyének néztek a tánc ötletem miatt :D nem igazán értek ehhez csak az a lényeg nekem,hogy a hasam az tűnjön el minél előbb, evési szokásokon nagyon nem szeretnék változtatni,hogy lisztet,tésztát édességet ilyeneket egyáltalán nem eszem. Kevesebbet eszem belőlük mint eddig és így letudtam fogyni 10 kilót de a hasam az megmaradt és ez nagyon zavar engem. És tudom,hogy hasra való edzéssel nem fogom ezt ledoglozni csak az izom lesz nagyobb a zsír alatt és csak mégnagyobb hasat szereznék.

2017. szept. 2. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nevezz be teljesítmény túrákra. Az majd segít.
2017. szept. 2. 23:56
 2/3 anonim válasza:
Helyi zsírégetés nem létezik. Kardió és aerob tevékenységek végzése eredményez zsírégetést, amit tisztán kajálással még jobban meg tudsz pörgetni(mármint a zsírégetést). Azt mondtad a mostani testeddel meg vagy elégedve a hasad kivételével. A has elég kényes pont, szokás mondani hogy "A kockahas nem a teremben, hanem a konyhában készül". Ha nem is akarsz kidolgozott hasizmot mindenképpen a kajádon kellene változtatnod. Nem kell számolgatni a kalóriót, szénhidrátot és más tápanyag tartalmakat, de érdemes eldöntened előre hogy nagyjából mit, és mikor fogod enni. Ha elkezdessz egy diétát, vagy ahogy a hülyék nevezik "fogyókúrát" akkor lefogyhatsz, de ha nem változtatsz véglegesen akkor vissza fogsz hízni a mostani formádba. Rengeteget lehetne beszélni a témában, én szakember felkeresését ajánlom aki leül veled és nem táplálék kiegészítőket és hasonló méregdrága hülyeségeket reklámoz, hanem ténylegesen belédszugerálja a szükséges tudást és ellát használható tanácsokkal, segítséggel. Nem ciki dietetikushoz fordulni, az a ciki amikor nem indulsz el semmilyen irányba a célodért.
2017. szept. 3. 09:09
 3/3 anonim válasza:

Nem hülyeség a tánc!

Ha szereted a latinos mozgasformát, próbáld ki a zumba-t. Ez is egy fajta tánc, ami felér egy fitness edzéssel. Zumba fitnessnek is hívják.

YouTube-on rá tudsz keresni.

2017. szept. 3. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!