Egyik nap egészen nyugodt vagyok, másnap pedig örjöngő,
egyik nap pozítiv, máskor negatív. Hangulatember vagyok?
Figyelt kérdés
bár az életem mostanában keszekúsza,:-( talán ezért? mostanában vettem ezeket észre
2008. okt. 20. 11:11
1/5 anonim válasza:
az függ a korodtól is.
vagy is ha 18 éves alatt vagy akkor egy normális folyamat a gyerekeknél. a hormonok is sokat játszanak az érzéseinkkel ilenykor, egyiknap körbe tudnád rohanni a világot másik nap meg a szemetet sem tudod levinni.
a hangulat ember az akit pl reggel felidegesít az asszony és ezt nem képes levetni hanem üvöltözik egésznap ezért az irodában is. vagy éppen az asszony elkapta reggel egy menetre és egésznap mint egy angyal az irodában. vagy is az a hangulat ember aki nem tud az éppen akkori érzéseitöl elvonatkoztatni, mint a kolléganöm akit ha felidegesít az egyik kolléga képtelen a másikkal attol még normálisan beszélni.
engem van hogy egy kolléga felcsesz a telefonban de már itt áll mellettem egy másik akivel türelmesen normálisan kell beszélnem. nekem ez megy, nem vetítem le arra a mérgem aki arrol nem tehet.
vagy pl sokszor mondják a fönknek jó hangulata van, vagy a fönök ballábbal kellt fel.
2008. okt. 20. 12:20
2/5 A kérdező kommentje:
hangulatember nem az akinek függetlenül a környezettől változnak az érzései??
2008. okt. 20. 13:09
3/5 anonim válasza:
Nemcsak akkor vagy az,hanem akkor is ha hirtelen változik meg a hangulatod!! Ez zavar téged?? Én is annak tartom magamat de nem zavar,én is sokszor vagyok levert,rosszkedvű úgy hogy nagyobb ok nincs is rá,néha meg nagyon jó kedvem van...de nem zavar!! Lehetséges h csak azért van mert most összejöttek a dolgok..ha eddig nem tapasztaltad!! Ne aggódj valószínű elmúlik ha rendeződnek a dolgaid!!
2008. okt. 20. 13:22
4/5 anonim válasza:
Akkor vagy "hangulatember", ha az éppen aktuális hangulatod határozza meg a megnyilvánulásaidat, cselekedeteidet ( pl. ma rossz kedvem van, ezért összeveszek a hentessel; jó kedvem van, borravalót adok a pincérnek, pedig máskor nem szoktam... stb. ). A leírtak alapján inkább csak ingadozó a hangulatod, de ez nem olyan nagy baj, mert ez más emberekre is igaz. Azért próbáld meg kontrollálni ezt, mert a környezetedre is tekintettel kell lenned :)
2008. okt. 20. 14:20
5/5 anonim válasza:
Inkabb gondterhelt idoszakban ilyen az ember (ugyanilyen vagyok, es gond....)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!