Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez az lenne? Képtelenség.12/L

Ez az lenne? Képtelenség.12/L

Figyelt kérdés
Mivel szerintem jó kategóriába írtam így le is írom a kérdésem. Nos... Az lenne, hogy mostanában nagyon elbizonytalanodtam és szégyent érzek magam iránt. Ez azért van, mert az ismerősünk meg a családtagom azt mondja, hogy eljött a tinédzser korszakom avagy nem vagyok már olyan kisgyerek. Én ezt nem hiszem el ezért írom le ide, igen késő van már egy kicsit de deprimál. Anyukámnak nem mondtam ezt még el. Nem is az, de zavar, hogy már van mellem és nem olyan kicsi mint a kortársaimé, már meg is van és az egyik barátnőmnek i megvan, de neki nem nagy a melle, nem pattanásos mint én. Akkor? Azt bevallom, hogy sokszor olyan sok baromságot csinálok mint egy 5 éves. És én tinédzser lennék? Ezektől még én ugyanúgy gyerek vagyok! A pattanás, a női izé, a mellem, meg stb. nem ezt jelenti. A kortársaimnak nincs még melle, nincs meg a legtöbbjüknek, nincs pattanások vagy mitesszerük de ettől még én nem lennék ez. Esetleg kiskamasz, de semmi kép serdülő. Nem rinyálás meg semmi ilyen csak nem értem... Véleményt kérek felőletek. Előre is köszönöm! Óh és most szeptember végén töltöm a 12-t. Hello!
2017. aug. 19. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Tetszi kvagy sem de elkezdtél kamaszodni. Viszont a 12-13 éves is úgymond tinédzser meg a 17-18 éves is, de azért van köztük némi különbség. Te még fiatal vagy épp hogy beléptél a kamasz korba.
2017. aug. 19. 21:05
 2/3 anonim válasza:
70%
Most azt vártad, hogy mondjuk azt, hogy te már kész felnőtt vagy? Kicsike, a kortársaid közül mindenkibazt hiszi, hogy fejlettebb mint a többi. Gyerek vagy. Gyerekes vagy.
2017. aug. 21. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Szeretnél még kisgyerek maradni?
2017. aug. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!