Hogyan gondoljak arra amit nagyon szeretnék elérni az életben? A többi lent.
Sokszor olvastam, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, meg, hogy bármit el lehet érni az életben,ha pozitivan gondolkozol vagy elhiszed,hogy már elérted amit szeretnél.
De arról keveset, hogy pontosan hogyan kell rágondolni ezekre a dolgokra?
Nyilván nem mindegy mit érzek éppen belül, milyen hangulatban vagyok, ott van e bennem a kétely.
Pl ha nagyon akarok valamit, de közben folyamatosan érnek negatív hatások amik gátolnak abban, hogy mindig pozitivan gondolkodjak vagy mindig nyugodt állapotban, kételyek, zaklatottság nélkül tudjak gondolni arra amit nagyon szeretnék akkor mi a teendő?
Hogyan lehet ezt kivédeni?
Mi a jó technika erre?
Saját tapasztalatokra is kiváncsi vagyok, hogy kinek mi vált be, akár a történetedet is leirhatod, hogy mit értél el igy és hogyan gondolkodtál,mit éreztél belül.
Ne a gondolatokkal foglalkozz, hanem gondolkodj. Mert hiába vágysz arra, hogy pl. balettáncos legyél, ha már 60 éves vagy és soha se tanultál táncolni, nem fog összejönni, bármennyire is pozitívan állsz hozzá. És nem fog összejönni, hogy XY belédszeressen, ha nem vagy az esete, hiába szuggerálod magadnak, hogy de jó lesz vele.
Tűzz ki reális célokat, és tegyél is érte, hogy elérd. Ennyi. Ha tudod, hogy elérhető a cél, és tudod azt is, hogy mindent megteszel érte, akkor nem is fogsz tudni máshogy gondolni rá, mint pozitívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!