Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezt le kellett írnom?!

Ezt le kellett írnom?!

Figyelt kérdés

Van ettől rossza8b érzés?<br>

Amikor rajtad kívül az összes barátnődnek van vagy legalább volt pasija?<br>

Hogy túlsúlyos vagy? <br>

Hogy nem tudsz énekelni vagy bármilyen hangszeren játszani?<br>

Hogy rövid a hajad?<br>

Hogy nem vagy profi sportoló ?<br>

Még munkád sincs mert sulizol ?<br>

Hogy az emberek azt hiszik boldog, kemény,magabiztos,okos,és az életed tökéletes? <br>

Miért van az hogy semmilyen dologban sem vagyok tökéletes? <br>

Miért nincs valami  amire ránézek és tudom hogy ez nekem való lenne? <br>

Nagyonjó érzés lenne ha soványabb szebb okosabb lennék ...meg ha tudnék hegedülni vagy zongorázni ..énekelni...sportolni...vagy beérném avval is ha besétálna a herceg az életembe ..

2017. aug. 9. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:
És honnan másoltad ezt, hogy ott vannak benne azok a <br> sortörések?
2017. aug. 9. 23:57
 2/5 anonim válasza:
Nos! A hajad megnő (egyébként a rövid haj is lehet szép) az alakodat, képességeiden bármikor változtathatsz. A pasikból meg majd úgyis jönni fognak.szóval igazából rajtam áll a dolog.
2017. aug. 10. 00:04
 3/5 anonim válasza:
*rajtad...
2017. aug. 10. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne a hercegtől várd a megoldást, kislány, hanem állj neki elérni azokat, amiket szeretnél. Dolgozni majd fogsz, de egyelőre suliba jársz. Tanulj meg hangszeren játszani, járj el mozogni, növeszd meg a hajad. Ezeket más nem tudja neked megcsinálni.

És senki nem tökéletes semmiben. Még ha tehetséges is, az se a tökéletességet jelenti Egy dolog sincs, amiben tökéletesek vagyunk. Ne várj el magadtól olyat, ami lehetetlen.

Ne golyózz be, hanem állj fel és csináld. Ez az élet.

2017. aug. 10. 00:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ .. 1.a jegyzeteimbe írtam elősször majd gondoltam egyet és ide átmásoltam 😀
2017. aug. 10. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!