Santraxx kérdése:
Az ATM, kérheti a bankkártya számot? Tegnap úgyjártam hogy akartam levenni pénzt, és az automatába először a bankkártya számom kellett volna irnom. Ilyen lehetséges?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 19:05
1/4 szántóvető válasza:
nem hallottam ill. tapasztaltam még ilyet,az értelmét sem látom.
a kártyaszámról lehet tudni hogy melyik pénzintézet a kártya kibocsátója,talán azért van rá szükség mert rögzíti az automata..
2/4 anonim válasza:
Ilyenről még nem is hallottam. A kártyán rajta van a kártyaszám is, a gép letudja olvasni. De ha beteszed a kártyát, akkor te nem tudod leolvasni, mert nem látod.
3/4 A kérdező kommentje:
Énse hallottam, azért furcsáltam :s Idegen automata volt amugy.
2014. nov. 28. 21:50
4/4 anonim válasza:
Nem. Egészen biztosan nem.
Azért van a mágnescsík illetve a chip, hogy azt olvassa le az ATM. Ezután már csak a PIN kód kell neki.
Nekem gyanús egy ilyen, mert nem szabályosan működik.
Remélem nem adtál meg semmit, hanem megszakítottad a műveletet és kivetted a kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!