Anyám szerint antiszociális vagyok. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Tény, hogy leginkább itthon szeretek lenni.
Vannak barátaim is.
De egyedül nem igazàn szeretek boltba illetvw olyan helyekre menni ahol sok ember van. Nagyon feszült és ideges leszek tőle.
Valóban antiszociális lennék?
2017. aug. 5. 14:25
1/9 anonim válasza:
Legfeljebb aszociális. Meg talán egy kis tömegfóbia is befigyel. Ha zavarnak ezek a tulajdonságaid, érdemes lenne felkeresni egy szakembert.
3/9 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van, az antiszociális pszihopatát jelent.
4/9 anonim válasza:
Az antisociális nem pszichopata!!!!!
5/9 anonim válasza:
Pontosítsunk: legfeljebb szociofóbiád van, ami nem ritka és nem is igazán betegség. Antiszociális nem vagy, ha nem támadsz a környezetedre.
6/9 anonim válasza:
Tutira nem bizonyulnék eléggé empatának, ahol anyuddal kéne egyetérteni. Szép kis jelzőt aggatott rád !
Komolyan gondolta, vagy csak nem tudja, mit beszél?
Elsőnél a pont!
antiszociális: társadalomellenes, közösségellenes
8/9 anonim válasza:
Ehh Achilles azthittem hogy te csak a szex kategóriában valaszolgatsz 😂😂😂
9/9 anonim válasza:
Ha tényleg antiszociális lennél, nem írtad volna ki ide ezt a kérdést, hanem pont leszrtad volna, mit mond anyád. sokakra jellemzőek azok a "tulajdonságok", amiket leírtál, szerintem azok alapján a magyaroknak minimum 20 %-a "antiszociális".
Nem kell mindenkinek mindent elhinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!