Anyám nem enged ki és azt akarja hogy antiszociális legyek újra, miért?
Figyelt kérdés
2015 nyarán egész végig antiszociális voltam és nem mentem ki soha,nem voltak barátaim se. Mindig csak a sötét szobámba ültem és gépeztem, akkor anyám sokszor mondta hogy menyek ki meg barátokat szerezni de most hogy el költöztünk találtam barátokat és már kicsit többet megyek ki, és most anyám nem akarja hogy ki menyek é találkozzak a barátaimmal, már beszéltem vele hogy meg tudom védeni magam de nem hallgat rám, nagyon zavaró, régen azt akarta hogy menyek ki most meg azt akarja hogy maradjak itthon, miért akarja ezt ?2016. aug. 7. 12:19
1/5 anonim válasza:
Kétlem, hogy minden szituációban képes lennél megvédeni magad,ebben az országban legálisan ez lehetetlen. Másrészről, te menyét, ne mennyél ki, hanem menjél, szóval kicsit még maradj otthon és olvasgasd azt a helyesírási szabályzatot! :D
2/5 anonim válasza:
Ebben az országban megértem hogy félt. Ha megvéded magad a cigányokkal szemben, már te vagy a szemét rasszista és bevisznek. Ettől függetlenül az se megoldás hogy egész nap otthon ülsz. Kössetek kompromisszumot.
3/5 anonim válasza:
Megértem hogy félt, de nem tarthat otthon bezárva. Köss vele komprumisszumot, hogy időben hazamész, küldesz SMS-t hogy minden rendben és talán így könnyebben elenged.
4/5 A kérdező kommentje:
mát mondtam neki hogy írok meg hogy fel hívom hogy minden rendben, mondtam neki hogy pontosan haza fogok érni de ő azt mondja hogy nem mehetek akkor is. :(
2016. aug. 7. 14:59
5/5 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mikor találkozol velük, napközben vagy éjszaka. És milyen gyakran, heti 1x-2x vagy minden egyes nap. És mennyi időt vagytok együtt, pár órát vagy egész nap. És mennyi költőpénzt kérsz a szüleidtől egy-egy ilyen találkozóra. Stb....
Nyilván nem azt akarja anyád, hogy egész nap otthon ülj és soha ne találkozz senkivel. De a másik véglet sem megoldás, ha folyton az utcán lógsz és soha nem tudja, hol vagy. Meg kell találni az egészséges egyensúlyt a két véglet között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!