Ha te szerettél volna lovat-akkor ezt szóba se hozd a szüleidnek mert nagyon mérgesek lesznek.. ( amit megértenék)
De miért bántad meg?
2017. aug. 5. 06:52
2/9 anonim válasza:
Sajnos ez tipikus viselkedés,olyan cuki a ló de amikor megkapod akkor minden nap gondoskodni kell róla,ganajászni stb.akkor már inkább csak teher.Ez olyan,mint gyerekeknek a húsvéti nyuszi.
2017. aug. 5. 06:52
3/9 anonim válasza:
Hat, igen megesik ez. Ha hirtelen dontes volt akkor megertem, ha meg evek/honapok ota terveztetek miert nem gondoltal bele, hgoy mivel fog jarni az eltartasa?
2017. aug. 5. 07:20
4/9 anonim válasza:
Meg egy buta szulo, aki bedolt a lovasarlasba. Na most, ehetnek lohust egy evig:))
2017. aug. 5. 07:29
5/9 anonim válasza:
Én lóra vágyok már úgy... nem is tudom... több mint 15 éve? Te meg kapsz egyet és itt panaszkodsz? Takarodj az anyádba, hülyegyerek :S A ló nem játékszer, meg semmelyik állat sem az. Ásd el magad jó mélyre, kérlek.
2017. aug. 5. 07:33
6/9 anonim válasza:
Ha levágjátok, szóljál, jópár szál kolbászra vevő vagyok!
2017. aug. 5. 08:26
7/9 anonim válasza:
Velem szokott olyan lenni, hogy nagyon vágyok valamire, aztán amikor megkapom, hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ezt akartam-e. Pár napig érzem ezt, utána már nagyon tudok neki örülni. Szerintem hagyj magadnak időt, lehet, hogy nálad is csak a hirtelen változás okozza ezt. :)
2017. aug. 5. 20:09
8/9 A kérdező kommentje:
Emberek, nyugivan, ne küldjetek el sehova (bár megértem lol). Reggel ötkor nem tudom mit szívtam hogy ilyeneket írok, (most sem 3 órakor kéne, de ezvan). Megvan, él és egészséges, a szemem fénye és imádom, szóval nyugivan. Egyébként majdnem hogy 10 éve vártam egy pacira.
Nem tudom mi volt az a pár órás elmezavarom hogy ilyeneket képzeltem. qwq
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!