Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet megbántam, hogy lovat...

Lehet megbántam, hogy lovat kaptam?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem főleg olyantól, aki már volt ilyen helyzetben.

Nemrég kaptam egy nyugodt lovat (egészséges, lovagokható, tökéletes paci kezdőknek), nem is vele van a baj.

De úgy érzem, megbántam hogy megvettük. Csak pár napja van meg, lehet a változások miatt érzek így?

2017. aug. 5. 05:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha te szerettél volna lovat-akkor ezt szóba se hozd a szüleidnek mert nagyon mérgesek lesznek.. ( amit megértenék)

De miért bántad meg?

2017. aug. 5. 06:52
 2/9 anonim válasza:
67%
Sajnos ez tipikus viselkedés,olyan cuki a ló de amikor megkapod akkor minden nap gondoskodni kell róla,ganajászni stb.akkor már inkább csak teher.Ez olyan,mint gyerekeknek a húsvéti nyuszi.
2017. aug. 5. 06:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat, igen megesik ez. Ha hirtelen dontes volt akkor megertem, ha meg evek/honapok ota terveztetek miert nem gondoltal bele, hgoy mivel fog jarni az eltartasa?
2017. aug. 5. 07:20
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Meg egy buta szulo, aki bedolt a lovasarlasba. Na most, ehetnek lohust egy evig:))
2017. aug. 5. 07:29
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Én lóra vágyok már úgy... nem is tudom... több mint 15 éve? Te meg kapsz egyet és itt panaszkodsz? Takarodj az anyádba, hülyegyerek :S A ló nem játékszer, meg semmelyik állat sem az. Ásd el magad jó mélyre, kérlek.
2017. aug. 5. 07:33
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha levágjátok, szóljál, jópár szál kolbászra vevő vagyok!
2017. aug. 5. 08:26
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Velem szokott olyan lenni, hogy nagyon vágyok valamire, aztán amikor megkapom, hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ezt akartam-e. Pár napig érzem ezt, utána már nagyon tudok neki örülni. Szerintem hagyj magadnak időt, lehet, hogy nálad is csak a hirtelen változás okozza ezt. :)
2017. aug. 5. 20:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Emberek, nyugivan, ne küldjetek el sehova (bár megértem lol). Reggel ötkor nem tudom mit szívtam hogy ilyeneket írok, (most sem 3 órakor kéne, de ezvan). Megvan, él és egészséges, a szemem fénye és imádom, szóval nyugivan. Egyébként majdnem hogy 10 éve vártam egy pacira.

Nem tudom mi volt az a pár órás elmezavarom hogy ilyeneket képzeltem. qwq

2017. aug. 25. 03:26
 9/9 A kérdező kommentje:
De #7, azt hiszem igazad lehetett. :)
2017. aug. 25. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!