Honnan tudom mikor fog megjönni? 13 éves vagy 1 éve van menzeszem, de nem szabályos. Mivel megyek nyaralni és nemtudom, hogy mikor jön meg nem akkarok ezé vizbe menni
Figyelt kérdés
Nem szokott előtte alatta a hasam fájni nincs a mellem beduzadva én nem is vagyok roszuOlyan mint egy átlagos nap! Akkor honnan tudjam meg hogy mikor jön meg?2017. júl. 29. 19:37
1/7 anonim válasza:
Nagyjából azért az 1 év alatt figyelgetted, hogy kb. milyen időközönként jön meg? Vagy miylen szinten nem szabályos, pl. egyszer megjön 28 nap mulva, utána meg 60?
2/7 A kérdező kommentje:
Hát egyszer 20-26-29-30-33-35 nem mindig ugyan akkor
2017. júl. 30. 07:49
3/7 anonim válasza:
Akkor ez esetben a legrosszabb esettel számolj, vedd úgy, hogy 20 naponta jön meg, és eszerint menj nyaralni. Írd fel mindig, hogy mikor jön meg, mikor múlik el, és onnantól van 20 napod, hogy kinyarald magad.
5/7 anonim válasza:
Ha menstruálsz is be lehet menni a vízbe. Tudod, feltalálták a TAMPONT!
Én 14 évesen rákényszerültem, mert a táborban első reggel, 2 héttel korábban a kelleténél megjött. (Akkoriban 21-25 napra jött, azt az egy alkalmat kivéve) Nem mondhatni hogy a legkellemesebb élményem volt, de a vízben meg is feletkeztem róla. :)
Kis eséllyel jön meg napközben (nekem pl mindig az éjszaka folyamán), így nem hinném, hogy pont a strand közepén vennéd észre.
De a legfontosabb, hogy ne idegeskedj miatta, mikor már ott vagytok, mert az erős stresz miatt bármikor megjöhet.
6/7 A kérdező kommentje:
Anyám nem engedi hogy használjak tampont
2017. aug. 6. 10:52
7/7 anonim válasza:
És megnézi hogy használsz e vagy mi?
Nem tilthatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!