Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám kissé magabiztos...

Hogyan tudnám kissé magabiztosabbá, szókimondóbbá tenni magam a hétköznapokon is? L/16

Figyelt kérdés
Én egy kissé "visszafogott" típusú lány vagyok,bár a partykat, bulikat nagyon szeretem. Tanácsokat várok, nem flegma beszólásokat.. köszönöm
2010. máj. 22. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:

hát magabiztosságot mások véleményéböl lehet föleg meriteni és akk szokimondobb is leszel. v ha nem annyira nagy a szád akk logj gyakran vmi oylan ismerösöddel és hátha átveszed a stilusát:D

16/F

2010. máj. 22. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy azt teszed, mondasz ami csak eszedbe jut (törvényes keretek közt)

Gondolj bele, a zorall srácok/csajok mindíg kimongyák amit akarnak, és ettől láthatyuk őket magabiztosnak még akkor is, ha baromságokat beszélnek. A csírák meg még akkor is kussolnak, ha igazuk volna, összehúzzák magukat és kussolnak és mosojognak minden hülye viccen.

Magabiztosnak lenni, annyi, hogy azt teszel/mondasz amit csak akarsz, és ettől fogsz magabiztosnak látcani + ügyelj arra, hogy ne suttogj, hanem hangossan beszélj, + a testbeszédre, húzd ki magad.

2010. máj. 23. 17:48
 3/3 A kérdező kommentje:
annyira azért nem vagyok nyuszi, de köszi a tanácsokat :)
2010. máj. 23. 19:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!