Pszichológus vagy parapszichologus tanácsat véleményét kérném?
Figyelj: borzalmas, rettenetes az írásod, magyar vagy te?
Tanulj már kicsit, mert így nem mehetsz értelmes emberek közé!
Ezzel együtt elsőre érdemes lenne megkeresni Vassyt. Ő egy tudós, és ilyesmivel is foglalkozik. Mi az, amit BIZTOSAN meg tudsz mutatni neki?
Ami a volt párodat illeti: egyáltalán nem biztos, hogy összeilletek. Ez egy emberi reakció, hogy nehezen engeded el.
Az emberi megérzés nem ritka dolog. :) Nekem is szoktak lenni, több ismerősömnek is, csak mindenkinek máshogyan. Ehhez nem kell sem pszichológus sem parapszichológus, mert könnyen megmagyarázható az egész, igaz bár kicsit szkeptikusan, de általános a magyarázat. A véletlen találkozásokról mindenki gondol, amit akar (ki milyen szempontból nézi, ezoterikus vagy sem, bár én gyanítom, hogy csupán arra van mindkettőtöknek dolga :) Velem nem régiben viccesebb dolog esett meg:mégis mennyi az esélye annak, hogy a buszon egyetlen egy személy van rajtam [és persze a sofőrön] kívül, akinek régebben tetszettem? Persze ő sem közömbös számomra, de hát a véletlenek... Semmilyen természetfeletti dologra nem gondoltam eközben, mielőtt valaki félreértené. Csupán fura volt. :D)
Azt viszont Te tudod, hogy vissza szeretnéd e szerezni/fogadni, az álmok annyit jelentenek, hogy foglalkozol a dologgal. Az én meglátásom szerint, ugyanis nem csak úgy váratlanul bukkant fel az álmaidban. (Sőőőt sokszor nem is biztos, hogy arról a személyről van szó, akivel álmodsz. Csak valaki kell hogy pótolja az ismeretlen személyt ugyanabban a szerepben, ez a "megérzési alapon" igaz. Tehát nem feltétlenül ő lesz újra a párod, de megeshet.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!