Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem fura ez? (lent kifejtem...

Nem fura ez? (lent kifejtem miről van szó)

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon elkezdett érdekelni a matematika és a fizika.Én egy 7.osztályos diák vagyok tehát nem rég ismerkedtem meg a fizikával. Eddig minden rendben van így gondolnátok de egy dolog számomra furcsa. Nagy arányban akiket érdekel a matematika és a fizika azok műszaki beállítottságúak értem ez alatt azt,hogy az olyan dolgok mind például a technika az elektronika illetve a számítástechnika leköti őket;érdeklődést mutatnak ezek iránt. Itt jövök be én a képbe,engem személy szerint ezek hidegen hagynak én sokkal inkább tudós/fizikus beállítottságú vagyok és nem azért szeretem annyira a fizikát mert villamosmérnök szeretnék lenni hanem azért mert meg szeretném ismerni az univerzum titkait.Nem találjátok ezt furcsának? Válaszokat előre is köszönöm. 13/F

2017. júl. 21. 21:38
 1/4 anonim válasza:
100%

Nem,én is ugyan ilyen vagyok. Kicsit sem érdekelnek a műszaki dolgok, hanem az érdekel hogy mi miért van amit fizikával lehet kimutatni. A matek meg eddig is tetszett, de gondolom főleg azért mert értettem.

Szerintem kicsit sem fura.

13/l

2017. júl. 21. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne furcsa? Téged az elméleti fizika érdekel, másokat az alkalmazott.
2017. júl. 21. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem furcsa.
2017. júl. 22. 12:06
 4/4 anonim válasza:

Ez totál normális. ha a fizikának nem a gyakorlati része, hanem az elmélet érdekel, akkor elméleti fizikus lehetnél.

14/f

2017. júl. 22. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!