Miről csináljak biosz prezentációt? Valami, ami érdekes? Esetleg valami pszichológiai téma? De bármit írhattok
Figyelt kérdés
Az ilyen alap dolgokat, hogy rekordok, meg evolúció... már ellőték. Meg külön egy állatról sem akarok csinálni.2017. ápr. 25. 19:32
1/6 anonim válasza:
Én nagyon imádom a pszichológiai dolgokat, úgyhogy ezt ajánlom. Pl. Motiváció és motivációs modellek vagy esetleg a sikerről, milyen gondolkodásmódjuk van az ilyen embereknek, milyen szokásokat alakítanak ki stb. Szerintem mind kettő nagyon jó téma, és nem csak egy házit csinálsz meg vele, de akár ötleteket is találhatsz, amivel magadat fejlesztheted.
2/6 aperitif válasza:
Az én kedvencem a vízimajom-elmélet.
3/6 anonim válasza:
#1 és Kérdező: A pszichológia, szerintem is egy nagyon izgalmas terület, de az alapvető probléma, amit felvet, hogy nem a biológiához van a legközelebb. Kivétel akkor, ha az agyi aktivitás biokémiai vonulatait vizsgálnád, ehhez viszont szerintem "komolyabb" tudás szükséges. Úgy értem, egy iskolai prezentációhoz feltételezem, hogy az iskolában nem kutatói szinten és nem mindennaposan foglalkoztok ezzel, így nagyon megerőltető lehet ez a téma, és azt is meg merem kockáztatni hogy több hónapos munkát venne igénybe egy felszínes megvilágítás is erről a témakörről. SZÓVAL TÉNY, HOGY SZUPER ÖTLET, DE LEHET HOGY NAGY FÁBA VÁGNÁD A FEJSZÉD. Azt tudom javasolni, hogy esetleg egy őssejt kutatás történetet prezentálj, ebben bele tudod csiszolni, hogy esetleg ha a tudomány jobban előre fog haladni, talán még pszichés gondokra is megoldást jelenthet. Emellett a téma sokkal kézzelfoghatóbb, hiszen a pszichológia mentális dolgokkal foglalkozik, míg az őssejt sokkalta fizikaibb (akkor is ha nagyon parányi). :) Egy biztos: remélem sikerül elkápráztatni majd mindenkit, bármilyen témába is vágsz!
4/6 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy az agyunk hány százalékát használjuk? Neurobiológia
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 28. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!