12,5 évesen szerintem még ne gondolkozz ilyesmin! Egyáltalán nem gáz! Sőt! Inkább barátkozz a veled egykorú lányokkal, vagy akár fiúkkal is, de csak barátkozás szinten! Addig élvezd a gyerekkorodat, amíg csak lehet! Ha elkezdessz pasizni, minden meg fog változni, többé már nem leszel gyerek...
2010. máj. 31. 15:59
22/31 anonim válasza:
Na szóval: várd az igazi szerelmet, és ha valakibe szerelmes leszel csak akkor járj akárkivel is. Ha mindenkivel összeálnál kiégnél, kiégnének az érzéseid, és nem tudnád megtapasztalni milyen is az az "Igazi Szerelem"...
és itt az előttem lévőknek igaza van 12 évesen dehogy gáz hogy nem volt még pasid, inkább halogasd mint hogy bárkivel összeállj.
2010. máj. 31. 17:20
23/31 anonim válasza:
Dehogyis!!! Én 13 vok és nekem sincs pasim, de ne is tervezem. Bár van pár fiú akinek bejövök, gyávák és nem mondják a szemembe. Am ha bevallanák lehet hogy járnék az egyikkel, de nem feltétlenül fontos ennyi évesen hogy barátod legyen. Ráér sokkal később is.
2010. jún. 1. 19:18
24/31 anonim válasza:
ha cigány vagy igen
2010. jún. 1. 20:29
25/31 anonim válasza:
Hát ez nagyon durva kérdés. Nem gondoltam volna magyar embernek ilyen eszébe jut. Énszerintem babázzál, még játsszál. Meg tanuljál (ha tanulsz) :). Meg legyen saját célod, de 12 évesen foglalkozni ilyen sz…a..r…s..gg-al.
20:29: XD
2010. jún. 1. 23:24
26/31 anonim válasza:
hm..én 13 éves vagyok..sokan mondják nekemis,hogy milyen szép vagyok és járjunk,csak én szépen leépítek mindenkit,mert szerintem igazán ráérek még..nincs azzal semmi baj szerintem,ha lesz most egy barátod,csak ne legyél akkora pic sa,hogy 14-14,5 évesen már ne légy szüz..
2010. jún. 10. 17:56
27/31 anonim válasza:
Inkább az gáz, hogy ilyeneket kérdezel 12 éves létedre. Azt hiszed, hogy ha van pasid, akkor te leszel a legmenőbb az egész Iskolában? Ha lenne pasid azzal is csak azt bizonyítanád, hogy milyen idióta vagy. 12 éves korban még azt sem tudjátok, hogy mi az a szerelem. A többi ribancnak is csak azért van pasija 12 évesen, mert a pasija mindent megvesz neki meg megveri azt akit a csaja utál ok nélkül persze. Szóval ez a kérdés hülyeség volt. És aki azt írja, hogy gáz, az az idióta bekaphatja a hurkás faszomat.
2010. jún. 11. 10:40
28/31 anonim válasza:
Igen nagyon gáz te kis rb.nc, hogy 12 évesen még nincs pasid, sőt holnap fúrasd ki a köldököd, a nyelved, bassz és szívj be egy buliban ahol normálisan 18-20 éveseknek kéne lennie majd basz.sd meg magad egy csávóval aki még a neved sem tudja....utánna utasítsd el a normális fiúkat szeddj fel egy nagykép f.szfejet és máris jobb lesz az életed....vagy élj normálisan és várj vele még két három évet
2010. jún. 28. 19:25
29/31 anonim válasza:
Nagyongááz.Pfff.:S Énmár 11 évesen smároltam is. :S
2010. júl. 18. 22:59
30/31 anonim válasza:
szerintem amúgy ne hülyézzétek már le.
csak kérdezte ő választ vár nem azt hogy leribizzétek úgy hogy ennyi ennyi erővel ti is ribik vagytok meg köcsögök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!