Nagyon gáz, hogy 12 és fél évesen még nemvolt pasim?
Anyááááám. xD
Kamukérdésnek elég pocsék és már norzasztóan unalmas...
De ha tényleg komolyan kérdezted akkor meg szégyeld össze meg vissza magad. Még is hogy képzeled hogy még nem volt neked??? xDxD
12 és FÉL évessen?? Hát elég gáz, nekem már 8 és 3/4 évessen volt pasim :P és 10 évessen napi szinten szexeltem mindíg mással, most hogy már nagyobb vagyok 13 és 2/3 éves csak a komoj legalább 2 hetes kapcsolatokat szeretem
XD
Amúgy hülye vagy 12 évessen te mit akarsz? Mennyé babázni, meg a homokozóba váratépíten XD
Emberek! Miért lenne ez kamu kérdés? A barátnőm huga 12 évesen megkérdezte, hogy gáz e, hogy szűz, mert az osztálytársai azt mondták neki. Nincs itt semmi kamu...ilyen világban élünk már és ezt nem szabadna elröhögni meg leribancozni meg cseszegetni a kérdezőt, hanem el kéne magyarázni, hogy miért butaság amit kérdezett!!
Tehát én azt válaszolom a kérdezőnek, hogy egyáltalán nem gáz, hiszem még csak 12 éves vagy és az ember ilyenkor nincs megérve. Van olyan persze aki érett, de egy bizonyos kort meg kell élni ahoz, hogy az embernek párkapcsolata legyen. Természetes dolog, hogy aggódsz, de nem szabad ilyeneken gondolkodnod még. Ne stresszelj ezen, mert amikor itt lesz az idő elfog jönni az aki majd a megfelelő lesz arra, hogy az első barátod legyen. Arról nem is beszélve, hogy éld ki a gyerekkorod, a gondatlanságot és a játékot amig lehet, ne akarj felnőni mert én se hittem el mikor mondták, de látom, hogy tényleg így van. Ne görcsölj rá a témára eljön a te időd is:) Rádásul ne akarj olyan kiégett maca lenni aki 16 éves korára már túl van mindenen:) Ne állj be a hülyék közé.Fontold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!