Melankolikus személyiségként hogy lehet normális életet élni/barátokat szerezni? 24/L
folyton úgy érzem, hogy akkor vagyok önmagam, ha nem vagyok boldog.. kiskorom óta. Valahogy vonzódom a szomorú, megható dolgokhoz, hosszú távon frusztrált leszek a túl sok boldogságtól. Miért van ez? És a mai világban, ahol mindenhol elvárják, hogy pörögj, mosolyogj, pozitív legyél, hogy lehet túlélni egy ilyennek, mint én? Eléggé el vagyok keseredve :(
Próbálok más lenni, de mindig arra jutok, hogy én egyszerűen ilyen vagyok.
Szia!
Ezt olvasd el, és utána nézd át az egész honlapot, keresd azt ami neked a legjobban passzol!
Nem az én honlapom, de sokat használt nekem is.
Hogy mennyit?
Csak az életem cserélődött ki.
Kaptam magamtól egy újat.... :)
Hát ez tetszik, ne haragudj :) Írhatnál még pár dolgot, hogy ez miben nyilvánul meg pontosan.
Én nagyon sok szomorúbb zenét hallgatok/filmet nézek pont ilyen miatt, vagy úgy a hétköznapi életben is keresek melankolikus dolgokat. És sokszor megkaptam, hogy "miért hallgatsz ilyen szomorú dolgokat folyton", vagy "nagyon sötét képeket nézegetsz, miért nem valami vidám színes tengerpartot inkább?" és társai.
Nekem azt hiszem volt pár fordulópont, úgy ismerkedtem, hogy ezt az oldalam nem hangsúlyoztam, és egy idő után nagyon felszínes érzésem volt, mert valami hiányzott, zavart, hogy nem mutathatom ezt az oldalam is akárkinek. Úgyhogy, kicsit tudatos döntés ez magadban, hogy akárki akármit mond, legyek inkább egyedül, mint úgy sok baráttal, hogy nem magamat adom igazán :)
Aztán meglátod, nincs ezzel semmi gond, és ugyanúgy lehet barátokat találni, és normális életet élni :) Szerintem a legfontosabb, hogy ha valamilyen vagy, akkor ezt ne nyomd el mások miatt, hidd el, később megbánod majd :)
Én elég sokáig úgy gondoltam, hogy így nem fogadna el senki, és próbáltam megváltozni, de sosem volt úgy jó nekem. Aztán rájöttem, hogy nem így van, vannak barátaim :) Van akit nem zavar, van aki tolerálja, de értelmesek vagyunk, mindent át tudunk beszélni és ők is megértik, és sokan szintén így vannak vele, hogy nem kell mindig folyton vidámnak/pozitívnak lenni :) Úgyhogy hajrá!
Ui.: Egyébként, szerintem az alapból kicsit destruktív ha valaki görcsösen mindig vidám akar lenni, most komolyan, ilyen nem létezik! Elég homokba dugom a fejem érzetet kelt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!