Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy legyek határozott?

Hogy legyek határozott?

Figyelt kérdés
Zárkozott, határozatlan az egyéniségem. Hogy tudok ezen változtatni? 15/L
2010. máj. 21. 18:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne fiú létemre hogy sikerült-e és ha igen hogyan?
2019. febr. 13. 00:03
 12/23 anonim válasza:

10 év telt el.

na? fejlemények?xdddd

2020. febr. 2. 00:37
 13/23 anonim válasza:

Hello, nem tom, hogy ki olvassa még ezt a kérdést és várja rá a választ, én még csak most kapcsolódtam be és engem is érdekelne, hátha így 10 év távlatában válaszol rá.

Én minden esetre szeretnék határozottabb lenni szintén és ha sikerül, ha nem, akkor is pár hónap vagy egy év múlva visszaírok erre az oldalra, hogy hogy sikerült.

Ha esetleg valaki aki kommentelt korábban és sikerült változtatnia, az is leírhatná ide, hogy min ment keresztül és mi változott. (Egy olvasója tuti lesz ;))

2020. ápr. 4. 10:56
 14/23 anonim válasza:

10 év telt el... Légyszíves válaszolj ha segített valami. És ha igen akkor mi. Én 1 éve lovagolok (heti 1×) az edzőm ma mondta, hogy nagyon nem vagyok határozott. Nos már próbáltam arra gondolni, hogy én vagyok a leghíresebb lovas, hogy önbizalmam is legyen. De sajnos minden próbálkozásom hiába ... Volt már kissebb elérésem de az is csak számomra. (Pl hogy járhatok lovagolni mert a szüleim nem igazán akartak támogatni)

Remélem segítesz-segítenétek!😭

12/L

(Igen még csak 12 éves vagyok).

2020. jún. 27. 18:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Meghalt.
2020. aug. 21. 00:41
 16/23 anonim válasza:

A 13as válaszoló vagyok a 14eshez.

Szerintem azért vagy határozatlan mert bizonytalan vagy. Még én sem vagyok a helyzet magaslatán de azóta rengeteg minden történt. Határozottabb lettem de még korántsem eléggé.

Mindenesetre én azt tanácsolnám, hogy kérdezd meg magadtól, hogy miért szerettél volna lovagolni. Mert valami oka volt, hogy belekezdtél, ha már egyszer kiharcoltad magadnak. Amikor felültél a lóra felejtsd el, hogy meg akarsz felelni, idézd fel miért akartál elkezdeni lovagolni és élvezd. Ne számítson ha néznek, ne számítson ha elrontasz valamit. Szerintem ha vidám vagy és boldoggá tesz az érzés, hogy lovagolhass, akkor az egyedüli trükk, hogy hátrahagysz minden más problémát és csak oda arra a pillanatra fókuszálsz amikor a lovon ülsz. Én sokszor a bicózással vagyok így. Csak felpattanok és igyekszem a legjobb teljesítményemet nyújtani, ha bakizok csak mosolygok rajta és tovább megyek. És persze csak néhányszor volt szerencsém lóra ülni, szóval nem vagyok nagy szakértő, de ahelyett, hogy a magadra figyelnél (ami azért fontos ugyhogy ne 100%ban feledkezz meg magadról) de inkább próbálj meg a lóra figyelni. Foglalkozz vele, vigyázz rá hiszen mégis egy élő állatról beszélünk. Ha jönnek a negatív gondolatok, csak fókuszálj arra, hogy jól van e a ló? nem fáradt? vagy ilyesmi.

Tereld el a negatív gondolatokat és élvezd a helyzetet! Sok sikert! :)

2020. dec. 1. 23:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek.. O már nem fog nekünk válaszolni. Én voltam az aki irt először hogy 8 év telt el válaszoljon már .. De nem így lett :D
2020. dec. 2. 00:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Xdd
2020. dec. 2. 00:53
 19/23 anonim válasza:
De végülis elindított egy kommunikációt köztünk :) ha nem is ő válaszol a kérdésre, kommentbe mi még megdumálhatjuk a mi gondunkat/véleményünket. A téma adott.
2020. dec. 8. 18:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Oszoljanak kérem! Nincs itt semmi látnivaló!
2020. dec. 8. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!