Szeretethiany ellen mit lehet tenni?
Az utóbbi időben úgy érzem nem szeret senki,nem vagyok fontos senkinek. Volt 2 fiu az életemben aki csak arra ment hogy lefekudjek vele 0 érzelem meg semmi . Ezóta úgy érzem hogy értéktelen csúnya és rossz vagyok. Pedig egész csinos vagyok és nemrég egy modellugynökség is felkeresett... a szüleim folyton vitaznak velem (igazábol csak 9 éve lakok velük eddig a nagyszüleimmel éltem) minden barátságom érdekbarátság! Mit tudnék tenni hogy picit másképp éljem ez meg...
15L
Kedves kk, ahhoz, hogy ne érezd az ürességet, és ne szenvedj szeretethiányban, neked magadnak kell szeretetet árasztani magad körül.
Azt írod, hogy érzelem nélküli párkapcsolatod volt...vagyis használtad a másik embert, cserében hagytad, hogy ő is használjon Téged, most mégis fölrovod neki a dolgot...
Minden változás titka az, hogy Te változtatsz, és láss csodát: a változásod megváltoztatja az emberek viselkedését veled szemben.
Ha hiányzik a szeretet az életedből, kezdj szeretni másokat, nézz körül, kinek van szüksége törődésre, szeretetre, és kezd gyakorolni...a többi majd megmutatkozik magától...
Ne magaddal foglalkozz, hanem törődj a körülötted lévő emberekkel...meglásd, sokkal könnyebb lesz!
Az érdekkapcsolataidat Te alakítottad úgy, tehát könnyen le is építheted...
Próbálj valódi emberi értékek: figyelem, szeretet, szolidaritás mentén élni! ölellekszeretettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!