Csajok! Benneteket zavarna ha a barátotok dadogna?
Jah, és nem értem, mi ebben a kivetnivalód, én csak próbáltam voszinylag érthetően leírni, h miért zavarna.
Am meg itt ez a sok álszent, aki azt állítja, dehogy zavarná, mert az milyen cuki, mittomén, meghogy ne ezen múljon egy kapcsolat. Tuti, beszédhibamentes párjuk van, és azt se tudják, milyen egy dadogóssal beszélgetni. És a hajam tépem, amikor már egy haverpm tizedszerre kezdi el ugyanazt a szót, nem tudnám elviselni, ha a pasim ilyen lenne. =/
És lefogadom, h egy idő után őket is a sírba vinné ez a: Sze-sze-szeret-szeretle-szeretlek
Én nem gúnyolódtam, és nem is próbáltam humorosnak tűnni, és igazából leszarom, h most ti itt mindent összehordtok róla, h elítélem őket. Nem ítélem el, persze, nem tehet róla, de am meg ha jobban belegondolunk, igenis tehet..olyan pszichés baj ez is, szal ha AKARNA, ki tudna belőle gyógyulni.
Mert az most jobb, h ti engem ítéltek el? Jaj, de imádom, olyan qrva okosok tudnak egyesek lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!