Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csajok! Benneteket zavarna ha...

Csajok! Benneteket zavarna ha a barátotok dadogna?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 22:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Jah, és nem értem, mi ebben a kivetnivalód, én csak próbáltam voszinylag érthetően leírni, h miért zavarna.

Am meg itt ez a sok álszent, aki azt állítja, dehogy zavarná, mert az milyen cuki, mittomén, meghogy ne ezen múljon egy kapcsolat. Tuti, beszédhibamentes párjuk van, és azt se tudják, milyen egy dadogóssal beszélgetni. És a hajam tépem, amikor már egy haverpm tizedszerre kezdi el ugyanazt a szót, nem tudnám elviselni, ha a pasim ilyen lenne. =/

És lefogadom, h egy idő után őket is a sírba vinné ez a: Sze-sze-szeret-szeretle-szeretlek

2010. máj. 21. 22:41
 12/41 anonim ***** válasza:
Engem az sem érdekelne, ha napokig mondaná (bár ez hülye felfogás, csak mert dadog). Ha szeretem, nem érdekelne az, hogy beszédhibás. Szeretném és kész. Most komolyan, ha zavarna, akkor nem is érdemelném meg...
2010. máj. 21. 22:48
 13/41 anonim ***** válasza:
De sztem az MINDENKIT zavar, hiába próbáljátok letagadni, agyf*szt kapnátok már. -.-
2010. máj. 21. 22:52
 14/41 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj...azért csak tudjuk, mit gondolunk
2010. máj. 21. 22:55
 15/41 A kérdező kommentje:
Ehm igen hallotuk a véleményed,valami kemény gátlásod lehet és ne hogy azt hidd hogy a véleményed miatt mert azt elhiszem hogy zavar hanem amilyen stílusban írod azzal leplezed le magad.
2010. máj. 21. 22:55
 16/41 anonim ***** válasza:
De most őszintén... Mi a bajod a stílussal, amivel írom???
2010. máj. 21. 22:58
 17/41 anonim ***** válasza:
Az, hogy sértő. Mintha egy beszédhibás ember tehetne arról, hogy dadog... Annyira elítéled őket. És szinte kigúnyoltad. Hát nekem sem esett volna jól. Nem lett volna elég annyit írni, hogy igen, zavarna?
2010. máj. 21. 23:03
 18/41 A kérdező kommentje:
Hogy a "engem zavarna mert évekig kéne várnom mire kimond vmit" ba kimerülne a mondanivalód de ezzel a sze-sze-sze-szeretlek szöveggel nem is beszélve a többi hülyeségröl ami lehet hogy azért van mert humorosnak próbáltál tünni de nem ment csak szólok.Beírtad hogy nekem nem mert idegesitő és megvan:) nem kell gúnyolódni.
2010. máj. 21. 23:03
 19/41 Plaga ***** válasza:
reg reg reggel regg gel reggel elővettem a f*sz f*sz a fa f*szá faszánkót
2010. máj. 21. 23:06
 20/41 anonim ***** válasza:

Én nem gúnyolódtam, és nem is próbáltam humorosnak tűnni, és igazából leszarom, h most ti itt mindent összehordtok róla, h elítélem őket. Nem ítélem el, persze, nem tehet róla, de am meg ha jobban belegondolunk, igenis tehet..olyan pszichés baj ez is, szal ha AKARNA, ki tudna belőle gyógyulni.

Mert az most jobb, h ti engem ítéltek el? Jaj, de imádom, olyan qrva okosok tudnak egyesek lenni...

2010. máj. 21. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!