Csajok! Benneteket zavarna ha a barátotok dadogna?
Szerintem akit zavarna, azzal nem is érdemes kezdeni. Ha egy lány szereti a fiút, akkor az a legkisebb gond, hogy dadog-e.
Ha félsz az ismerkedéstöl, akkor elöször próbálj meg irásban kezdeni: levél, fórum, stb. Ha valakivel kezd egy kapcsolat kialakulni, akkor megemlitheted, hoyg van egy beszédhibád, aki felületes, az kiszáll, aki marad, azzal érdemes mélyiteni az ismeretséget.
én lány vagyok és egy nagyon kicsit dadogok de nem mindig
és van barátom őt nem zavarja
szeretjük egymást:)
17/L
"Az elsőnek meg üzenem hogy a saját gyerekorri problémáidat és kissebségi érzéseidet/megaláztatásaidat legyél oly kedves ne itt próbáld ápolgatni mások kárára hanem fordulj szakemberhez.Köszönöm."
Most ebben, amit írtam, (h igen, zavarna, sztem eléggé cinkes lenne, ha fél napig próbálkozna kinyögni azt, h szeret) nem tudom, mi a kisebbségi érzés, meg a gyerekkori probléma. Nem vágom az összefüggést. -.-"
És mi az, h mások kárára? Miért? Károd származott belőle? Tényleg nem értem.
Olyan jó, h itt okoskodsz, pedig te kérdezted, h zavarna-e. Én csak annyit mondat, h igen, nem értem, ebben mi a rossz, nem azt írtam, h "igen, b*meg, kib*szottul zavarna, mert sztem k*rvagáz."
És kérlek az idióta hajlamaidat ne rajtam éld ki. Köszönöm.
Ja, és hogyha a barátod dadog, akkor azt te választottad, azt én spec lesz*rom, de ha kérdezed, h engem zavarna-e, akkor a kérdésre válaszolok, és nem azt mondom, amit hallani szeretnél.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!